Kiinteistönvälittäjälle koulutus tuo vakuuttavuutta ja lisää myyntiä

Ville Erola, kiinteistönvälitys - liiketoiminnan ammattitutkinto
Ville Erola opiskeli kiinteistönvälitysalan koulutuksen Rastor-instituutissa. Tulokset näkyvät. "Sain koulutuksesta todella paljon omaan työhöni. Ja tietysti olen myös kovempi myymään!"

Vakuuttava ja osaava kiinteistönvälittäjä myy ja kotiuttaa kauppoja enemmän. Ville Erolan uraa kiinteistönvälittäjänä kirittää koulutus. Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan ammattitutkinto antoi käytännöllisyydellään Erolalle itsevarmuutta kiinteistönvälittäjän työhön. 

Aloitin kiinteistönvälitysalan opinnot, koska haluan olla alani huippu.
Ville Erola kertoo videolla kokemuksiaan Kiinteistönvälittäjän koulutuksestaan.
Ville Erola kertoo videolla kokemuksiaan kiinteistönvälittäjän koulutuksestaan.

Ville Erola aloitti kiinteistönvälittäjänä haastaakseen itseään uuden äärellä. 
”Minulle oli tärkeää myös löytää työ, jossa voin selkeästi vaikuttaa omalla tekemiselläni menestymiseen.”

Tavoite menestyä kiinteistönvälittäjänä vei Erolan myös alan opintojen pariin. 

”Aloitin kiinteistönvälitysalan opinnot, koska haluan olla alani huippu, paras versio itsestäni”, perustelee Erola, joka suoritti Rastor-instituutissa Opetushallituksen virallisen, työn ohessa opiskeltavan koulutuksen: kiinteistönvälitys – liiketoiminnan ammattitutkinto.

Sain todella paljon omaan työhöni kouluttajien käytännön esimerkeistä ja muutoinkin käytännönläheisestä koulutuksesta.

Käytännönläheinen koulutus auttaa kiinteistönvälittäjän työssä

Kiinteistönvälittäjän arki on hektistä ja aikataulujen sovittamisessa vaaditaan taituruutta. Tutkinnon opiskelu sopi kuitenkin Erolan mukaan loistavasti välittäjän arkirytmiin, sillä opiskelu tapahtui pääosin etäyhteyden välityksellä tai itsenäisesti silloin kun itselle sopii. Etäjaksot ja niihin sisältyvät harjoitukset ohjeistettiin selkeästi ennakkoon. 

”Odotin kuitenkin aina todella paljon lähiopetuspäiviä. Silloin pääsi käymään läpi itsenäisesti oppimaansa ryhmän kanssa sekä sai oppia uutta huippukouluttajilta. Sain todella paljon omaan työhöni kouluttajien käytännön esimerkeistä ja muutoinkin käytännönläheisestä koulutuksesta.”

Itseohjautuvampi kiinteistönvälittäjä tekee parempaa tulosta

Erola suosittelee Rastor-instituutin järjestämää liiketoiminnan ammattitutkintoa, joka on suunnattu kiinteistönvälitysalalla toimiville.

”Opiskelu on muuttanut minua ihmisenä. Sain itsevarmuutta, ja mitä vakuuttavampi ja osaavampi kiinteistönvälittäjä olen, sitä itseohjautuvampi myös olen. Vapautan näin työnantajalta aikaa muuhun tärkeään työhön.”

Ja mikä parasta, opintojen vaikutus näkyy tuloksessa. 

”Tietysti olen koulutuksen ansiosta myös kovempi myymään ja tuon enemmän rahaa taloon!”
 

Ville_Erola_600x350.png