Lähiopiskelu
Koulutuspäivät järjestetään paikan päällä.
Etä-/lähiopiskelu
Sisältää etä- ja lähikoulutuspäiviä sekä itsenäistä verkko-opiskelua.
Etäopiskelu
Koulutuspäivät toteutetaan etäyhteydellä reaaliajassa, ja niille on sovittu tarkka ajankohta. Lisäksi koulutukseen sisältyy itsenäistä verkko-opiskelua.
Hybridi
Koulutuspäiviin voi osallistua oman valinnan mukaisesti joko paikan päällä tai etäyhteydellä.
Itsenäinen verkko-opiskelu
Ei sisällä aikaan sidottuja koulutuspäiviä. Koulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin haluamanaan ajankohtana verkko-oppimisympäristössä tallenteita, tehtäviä ja muita materiaaleja hyödyntäen.
Oppisopimuskoulutus
Oppisopimuksessa työnantajasi osallistuu kouluttamiseen. Oppisopimus edellyttää, että sinulla on alan työpaikka.
Haluatko siirtyä kentältä työnjohtotehtäviin ja hallita vaativat maa- ja kallioperän työt? Työteknikon koulutusohjelma tarjoaa kattavan osaamisen alan nykypäivän vaatimuksiin ja kehittää työnjohto- ja esihenkilötaitojasi. Opit johtamaan työmaita tehokkaasti ja turvallisesti. Samalla mahdollistat etenemisen urallasi vaativampiin tehtäviin.
MAKSUTTOMAT TYÖTEKNIKKO-INFOT
Tule kuulemaan lisää maksuttomaan infoon! Tilaisuudessa kuulet tarkemmin koulutuksen hyödyistä ja tutkinnon suorittamisesta. Infotilaisuuteen voit osallistua etäyhteydellä.
Toimitko kivi-, kaivos- ja maanrakennusalalla esihenkilönä tai työnjohtajana tai oletko tähtäämässä näihin tehtäviin? Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet toimia työnjohtotehtävissä ja vahvistaa osaamistasi maanrakennusalan perusteista. Koulutuksessa suoritat teollisuusalojen työnjohtajakoulutuksen sekä alan syventävät opinnot.
Opit hallitsemaan alan erityispiirteitä, kuten räjäytystöitä, maa- ja kallioperän käsittelyä sekä työturvallisuutta. Lisäksi kehität esihenkilötaitojasi ja opit johtamaan tiimiäsi tehokkaasti. Koulutuksen suoritettuasi saat oikeuden käyttää arvostettua Työteknikko-nimikettä.
Saat koulutuksesta konkreettista hyötyä niin oman urasi kehittämiseen kuin organisaatiosi laadun ja tuottavuuden parantamiseen. Maanrakennusalan lisäksi Työteknikolla on myös muita suuntautumisvaihtoehtoja. Katso kaikki vaihtoehdot: Työteknikon koulutusohjelma.
Kenelle Työteknikkokoulutus sopii? Millaista opiskelu on käytännössä? Usein kysyttyä Työteknikkokoulutuksesta
Kivi-, kaivos- ja maanrakennusalan työteknikon koulutusohjelma muodostuu kahdesta osa-alueesta: teollisuusalojen työnjohtajakoulutuksesta sekä syventävistä ammatillisista opinnoista. Molemmat sisältävät koulutuspäiviä, palautettavia tehtäviä sekä osa-alueiden päätteeksi osaamistestin.
Koulutuspäivät järjestetään kokonaan etänä, joten opinnot on mahdollista suorittaa joustavasti työn ohessa. Koulutuksessa ei kuitenkaan edellytetä alan työpaikkaa.
Koulutuspäivät (4/7 h) toteutetaan arkipäivisin klo 9-13 / 9-16.
10 kk, sis. 8-10 etäkoulutuspäivää (7 h)
Kaikille yhteiset koulutuspäivät:
Valinnaiset koulutuspäivät (valitaan kaksi):
|
8-9 kk (15 etäkoulutuspv)
Matematiikka ja fysiikka
Osaamistesti
Pekka Jauhiainen, Sales Manager, Crushing and Screening, Sandvik Mining and Construcion Finland Oy
Pekka on työskennellyt murskausalalla 40 vuotta, joista suurimman osan Sandvikilla. Tällä hetkellä hän toimii myyntipäällikkönä vastaten Suomen ja Baltian myynnistä sekä Aasian sellutehdaiden kalkkikiven murskausprojekteista. Pekka toimii myös kouluttajana sekä Sandvikilla että oppilaitoksissa, koulutuksien kautta hänellä on vahva halu saada alalle uutta työvoimaa.
Seppo Leinonen, geologi
Seppo on toiminut Geologian tutkimuskeskuksen geologina 30 vuotta. Työurallaan hän on tehnyt rakennuskivitutkimuksia yhteistyöprojekteissa kunnallisten toimijoiden kanssa ja suoraan teollisuudelle. Tällä hetkellä Sepon kiinnostus on teollisuusmineraaleissa, painopisteenä akkumineraalit. Primäärivarantojen lisäksi materiaalikierrätyksen mahdollisuudet ovat osa tutkijan työsarkaa.
Päätyönsä ohella Seppo on antanut geologian opetusta vuosien saatossa useassa oppilaitoksessa, ensimmäinen geologian ja mineralogian kurssi oli vuonna 1995. Rastor-instituutin kouluttajana Seppo on toiminut yli 10 vuotta.
Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.
Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.
Jos vakuutusyhtiö maksaa koulutuksesi:
Psst! Kollegasi ovat olleet kiinnostuneita myös näistä koulutuksista