Työteknikon koulutusohjelma

Koulutuksen kesto 18–24 kk

Pätevöidy työnjohtajaksi! Työteknikkokoulutuksen jälkeen voit toimia työnjohtajana, tiimivastaavana tai asiantuntijatehtävissä. Työteknikkokoulutus on käytännönläheistä ja joustavaa opiskelua työn ohessa. Etäkoulutuspäivien lisäksi voit valita lähikoulutuspäiviä eri paikkakunnilla.

Hinta €
5 790

MAKSUTTOMAT TYÖTEKNIKKO-INFOT

Tule kuulemaan lisää maksuttomaan infoon! Tilaisuudessa kuulet tarkemmin koulutuksen hyödyistä ja tutkinnon suorittamisesta. Infotilaisuuteen voit osallistua etäyhteydellä.

Tuotannon, rakennusalan tai tekniikan (mm. LVI, KVV ja IV) työnjohtajakoulutus

Kaipaatko haasteita nykyiseen työhösi tai haluaisitko edetä urallasi? Arvostettu työteknikkokoulutus syventää osaamistasi omalla alallasi ja antaa tarvittavat esihenkilötaidot.

Työteknikon koulutusohjelmaan sisältyy tekniikan alan erikoisammattitutkinto sekä oman alasi syventävät ammatilliset opinnot. Nämä suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Koulutuksessa kehität osaamistasi erityisesti työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta, joten koulutuksen suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa. 

Hinta ja ilmoittautuminen

Työteknikon koulutusohjelman hinta on 5790 €. Siihen sisältyy sekä työteknikko-opinnot (4200 €) että erikoisammattitutkinto (1590 €). Erikoisammattitutkinto on mahdollista suorittaa maksuttomalla oppisopimuksella. Kokonaishinta on siis 4200–5790 €.

1. Ilmoittaudu ensin Työteknikon koulutusohjelmaan (= syventävät ammattiaineet).
 
2. Valitse omaan työnkuvaasi soveltuva erikoisammattitutkinto ja ilmoittaudu myös siihen.

Katso tarkemmat ilmoittautumisohjeet.


Työnjohtajakoulutuksen hyödyt

Koulutuksen jälkeen projektien ja urakoiden piuhat pysyvät hyppysissäsi. Perehdyt aikataulu- ja projektinhallintaan, kustannustehokkuuteen, laadunvarmistukseen, työturvallisuuteen sekä alan lainsäädäntöön. Kehität esihenkilö- ja vuorovaikutustaitojasi johtaaksesi tiimiäsi. Tämän työnjohdon koulutuksen jälkeen toimit pätevänä esihenkilönä tai työnjohtajana sekä teollisuudessa että työmailla. 

Kenelle Työteknikkokoulutus sopii?

Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai työnjohdon tehtäviin siirtyvä. Työteknikon koulutusohjelma on tarkoitettu työnjohto-, esihenkilö- ja tiimivastaavan tehtävissä toimiville. Se sopii myös asiantuntijan ja tuotantovastaavan tehtävissä työskenteleville tai teknisten alojen yrittäjille.

Laajuus
Koulutusohjelma sisältää:
1. Erikoisammattitutkinnon, 10–15 kk, 8–10 koulutuspäivää, 180 osp
2. Syventävät ammatilliset opinnot, 8–9 kk, 8–10 koulutuspäivää