Talotekniikan erikoisammattitutkinto

Talotekniikkaurakoinnin osaamisala

Laajenna osaamistasi työmaakohteiden johtamisessa ja valvonnassa. Tämä talotekniikan koulutus antaa sinulle erinomaiset valmiudet toimia taloteknisten töiden vastaavana henkilönä.

Vahvista osaamistasi toimia kvv- ja iv-työnjohtajana

Talotekniikan erikoisammattitutkinnossa keskityt asennustyön laadun varmistamiseen, viranomaiskatselmuksiin ja –tarkastuksiin, taloteknisten asennustöiden kustannustehokkuuteen ja aikatauluhallintaan sekä asennusurakoiden käytännön järjestelyihin ja onnistuneiden projektien läpiviemiseen.

Koulutus kehittää lisääntyneen vastuun myötä osaamistasi työmaakohteiden johtamisessa ja valvonnassa. Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvät valmiudet toimia taloteknisten - ja työntekijöiden töiden vastaavana henkilönä.

Talotekniikan erikoisammattitutkinto soveltuu pitkän käytännön työkokemuksen omaaville työnjohtajille, nokka- tai kärkimiehille sekä yrittäjille. Koulutus soveltuu myös näihin tehtäviin suuntaaville sekä ammatilliseen uudelleenkoulutukseen valituille henkilöille.

Voit halutessasi laajentaa tämän koulutuksen Työteknikon koulutusohjelmaksi, jonka suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

- Mahdollisuus oppisopimukseen
Koulutuksen kesto 10–15 kk

Espoo
11.3.2020

Espoo
1.9.2020

Jyväskylä
2.3.2020

Kuopio
2.3.2020

Oulu
16.4.2020

Tampere
17.3.2020

Turku
19.3.2020


Jokin muu koulutus?