Espoo

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – autoala

Monimuoto

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto n. 18 kk

Autoalalla työskentelevä, tule kehittämään liiketoiminnan osaamistasi, pohtimaan toimialan tulevaisuutta ja omaa rooliasi siinä, sekä verkostoitumaan muihin samalla toimialalla työskenteleviin! Koulutuksessa lisäät ymmärrystäsi digiajan asiakkaan ostokäyttäytymisestä, ja saat myyntityöhösi uutta virtaa. Oivallat, miten omassa roolissasi voit tuottaa parempaa asiakaskokemusta ja siten vaikuttaa koko yrityksen liiketoimintaan, kannattavuuteen ja tulokseen. 

Alkaa


Hinta €
0

Koulutus on maksuton

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutuksessa kehität laajasti omaa liiketoiminta-, asiakaspalvelu- ja myyntiosaamistasi sekä lisäät talouden hallinnan ymmärrystäsi. Kehität myös viestintä- ja vuorovaikutusosaamistasi. Opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja saat varmuutta ja uusia ideoita omaan työhösi. Autoalalle suunnatussa koulutuksessa keskitytään toimialan ajankohtaisiin teemoihin ja aiheisiin. Koulutuksessa painopisteenä on opiskeltavien asioiden käytännönläheinen soveltaminen omaan työhön.

Asiakasodotusten muuttuessa toiminta ja myynti erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä on keskeistä. Koulutuksessa paneudutaan toimintaympäristön muutoksiin ja liiketoiminnan ennakointiin erilaisten tulevaisuuskuvien pohjalta. 

Koulutus on tarkoitettu autoalan huollon työnjohtajille, automyyjille, varaosapäälliköille, varaosamyyjille, autosihteereille ja vuokrauksen, asiakaspalvelun tai myynnin henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa liiketoiminnallista osaamistaan. Koulutuksen aikana tulet kasvattamaan vahvasti myös ammatillista verkostostoasi. 

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto on työelämässä arvostettu tutkinto, joka antaa uusia uramahdollisuuksia sekä jatko-opiskelukelpoisuuden korkea-asteelle.