Espoo

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – hius- ja kauneudenhoitoala

Hybridi (osallistu etänä/paikalla)

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 1,5-2 v

Kehitä ammattitaitoasi ja suorita hius- ja kauneudenhoitoalan yrittäjille ja ammattilaisille suunnattu liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi. Koulutuksessa perehdytään mm. markkinointiin, kannattavaan toimintaan, asiakaspalveluun ja yritystoimintaan parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitoalan näkökulmasta.

Alkaa


Hinta €
0

Koulutus on maksuton

Parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitoalalle kohdennettu liiketoiminnan koulutus

Merkonomikoulutuksessa kehität ammattitaitoasi myynnissä, asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa. Tutkinto antaa kattavan käsityksen parturi-kampaamo- tai kauneudenhoitoalan yrityksen liiketoiminnasta, joten se sopii hyvin alan yrittäjille. Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi on tunnettu ja työelämässä arvostettu Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. Saat sen kautta myös jatko-opiskelukelpoisuuden. 

Parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitoalalle kohdennettua liiketalouden koulutusta on toteutettu jo vuodesta 2012 eri puolella Suomea. Ryhmiä on ollut tähän mennessä yli 20. Koulutusohjelma järjestetään yhteistyössä Faros & Com Oy:n, Suomen Hiusyrittäjät ry:n ja Suomen kosmetologien yhdistyksen kanssa.

Katso tästä kaikki merkonomikoulutuksemme.