Tehovalmennus LKV-kokeeseen, Verkko

Koulutus uudistuu v. 2022

Jäikö LKV-pätevyys vain parin pisteen päähän? Valmennuskurssin jälkeen astelet rohkeasti Keskuskauppakamarin haastavaan LKV-kokeeseen ja mahdollisuutesi läpäistä koe ovat entistä paremmat. KESKUSKAUPPAKAMARIN LKV-KOE UUDISTUU. Päivitämme tämän koulutuksen sisältöä vastaamaan uuden LKV-kokeen vaatimuksia.

Lisätietoa koulutuksesta

LKV-tehovalmennuskurssilla saat tehokkaan katsauksen kiinteistölainsäädäntöön ja sen soveltamiseen kiinteistönvälittäjän ammatissa. Kertaat tärkeimmät kohdat kiinteistölainsäädännöstä ja valmistaudut LKV-kokeeseen kehittämällä opiskelu- ja vastaustekniikkaasi sekä harjoittelemalla stressaavaa koetilannetta. Opit, miten luet lakikirjaa LKV-koetta varten ja miten sinun odotetaan hyödyntävän sitä kokeessa. 

LKV-kokeen suoritettuasi olet laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV. LKV-pätevyys on osoitus kiinteistölainsäädännön asiantuntijuudesta.

Tehovalmennus LKV-kokeeseen sopii Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon, KiLAT tai Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelman suorittaneille sekä muille, joilla on vastaavat tiedot. 

Kysy lisätietoja
Eeva-Kaarina Aurila tarjoomapäällikkö 050 401 4738 eeva-kaarina.aurila@rastorinst.fi
650 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 1 kk
Koulutuspäivät 3 (etäyhteydellä)

Verkko
5.4.2022

Verkko
4.10.2022


Koulutuksessa käydään järjestelmällisesti läpi tärkeimmät alaan liittyvät lait. Harjoitusten avulla ymmärsin, mistä lakikirja koostuu ja miten sitä käytetään. Lisäksi harjoiteltiin ihan konkreettisesti vastaustekniikkaa.