Etäkoulutus

Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen

Monimuoto etänä
Koulutuksen kesto 2 kk

Mitä työhyvinvointi tarkoittaa ja kuka sen tekee? Tämä kurssi on lähtölaukaus työhyvinvoinnin rakentamiseen. Koulutuksessa määrittelet, mitä työhyvinvointi ja hyvinvoiva työyhteisö sinun organisaatiossasi tarkoittavat ja luot kokonaiskuvan työhyvinvoinnin eri elementeistä.

Alkaa


Hinta €
920 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutuksessa tarkastelet työhyvinvointia useiden roolien ja näkökulmien kautta. Pohdit, miten esimiehet voivat keskeisessä asemassaan vaikuttaa ja miten työntekijät saadaan mukaan paremman työyhteisön rakentamiseen. Johdon vinkkelistä kiinnostavaa on mm. työhyvinvoinnin yhteys tuottavuuteen ja tuloksellisuuteen.

Lisäksi tarkastellaan keskeisten työhyvinvoinnin yhteistyökumppaneiden, kuten työterveydenhuollon ja työeläkevakuutusyhtiöiden toimintaa ja miten ne voivat tukea organisaatioiden ja työntekijöiden hyvinvointia.

Tämä kurssi sopii HR-ammattilaisille, esimiehille ja kaikille työhyvinvoinnin parissa työskenteleville ja sen kehittämisestä kiinnostuneille.

Koulutuksen aikana luot kokonaiskuvan työhyvinvoinnin eri osa-alueista ja näkökulmista. Osaat jatkossa päivittää kokonaiskuvaa yhdessä muiden työhyvinvointiin vaikuttavien tahojen kanssa.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa