Työteknikon koulutusohjelmaan ilmoittautuminen

Työteknikon koulutusohjelman hinta on 5390 € (työnjohdollinen tutkinto 1590 € + työteknikko-osiot 3800 €). Tutkinto-osuus on mahdollista suorittaa maksuttomalla oppisopimuksella. 

Mikäli olet sopinut työnantajasi kanssa oppisopimuksesta, on koulutuksen hinta 3800 €. Hinta tulee voimaan sen jälkeen, kun sinut on hyväksytty oppisopimusopiskelijaksi. Täytä siis hakeutumisvaiheessa normaalihintainen ilmoittautumislomake. 

1. Ilmoittaudu Työteknikon koulutusohjelmaan 

Täytä ilmoittautumislomakkeelle huolellisesti omat ja työnantajasi tiedot. Ilmoitathan myös puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä hakemukseesi liittyvissä asioissa.

Tässä vaiheessa sinun ei vielä tarvitse ilmoittaa mahdollisesta oppisopimusopiskelusta. 

ILMOITTAUDU TYÖTEKNIKON KOULUTUSOHJELMAAN

2. Jää odottamaan yhteydenottoa

Olemme sinuun yhteydessä n. viikon sisällä hakemuksesi lähettämisestä. Tapaamisessa tai puhelinkeskustelussa kartoitamme mahdollisuutesi oppisopimukseen ja laadimme kanssasi henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman.

3. Ilmoittaudu ammatilliseen tutkintoon 

Työteknikon koulutusohjelmaan sisältyy toimenkuvaasi liittyvä erikoisammattitutkinto. Koska kyseessä on Opetushallituksen virallinen tutkinto, joka edellyttää tietojen tilastointia, tarvitaan sinulta siihen erillinen hakemus.

Autamme sinua valitsemaan oikean tutkinnon, ja lähetämme siihen ilmoittautumislinkin. Mikäli kuitenkin olet jo varma sinulle soveltuvasta tutkinnosta, voit ilmoittautua siihen jo etukäteen hakemuskäsittelysi nopeuttamiseksi.

Mikäli olet sopinut oppisopimuksesta, ilmoita se tässä tutkinnon hakemuksessa. Valitse ilmoittautumislomakkeen maksuvaihtoehdoissa kohta "Haen oppisopimuskoulutukseen".

 • Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto
  - Sopii henkilöille, jotka toimivat teollisuus- ja tuotantoaloilla esim. prosessiteollisuus. 
  ILMOITTAUTUMINEN
   
 • Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto
  - Sopii henkilöille, jotka toimivat rakennusalalla esim. talonrakentaminen, infra tai talotekniikka.
  ILMOITTAUTUMINEN
   
 • Talotekniikan erikoisammattitutkinto 
  - Sopii henkilöille, jotka toimivat teknisillä aloilla, erityisesti urakoinnissa LVI-alalla. Talotekniikan erikoisammattitutkinnon suoritettuasi voit hakea rakennusvalvonnalta KVV- tai IV-laitteistojen rakentamisesta vastaavan työnjohtajan lupaa.
  ILMOITTAUTUMINEN

Erikoisammattitutkinnon hinta sisältyy Työteknikon koulutusohjelman hintaan.

Koulutuksen maksaminen

Työteknikon koulutusohjelman hinta on 5390 €, ja se koostuu kahdesta osuudesta.

1.    Ammatillisen tutkinnon osuus (1590 € / 0 €) 

Työteknikon koulutusohjelman ammatillisen tutkinnon osuus laskutetaan Opetushallituksen ohjeen mukaan opiskelijalta itseltään.

Ammatillinen tutkinto on mahdollista opiskella myös oppisopimuskoulutuksena. Tällöin tutkinto-osuuden hinta on 0 € ja Työteknikon koulutusohjelman kokonaishinta yhteensä 3800 €.  

HUOM: Oppisopimushinta tulee voimaan sen jälkeen, kun sinut on hyväksytty oppisopimusopiskelijaksi. Täytä siis hakeutumisvaiheessa normaalihintainen ilmoittautumislomake. 

2.    Työteknikko-osuus (3800 €)

Työteknikon koulutusohjelman muun koulutussisällön hinta (3800 €) laskutetaan sopimuksen mukaan joko sinulta itseltäsi tai työnantajaltasi. 

Mikäli maksat koulutuksen itse, voit OP:n rahoituksella maksaa koulutuksen kätevästi osissa. Jos olet hankkinut rahoituksen OP-rahoituksen kautta, lähetämme laskun suoraan OP:lle. 

ILMOITTAUDU TYÖTEKNIKON KOULUTUSOHJELMAAN

Työteknikon koulutusohjelma