Rakenna itsellesi mielekäs ura OivaUralla!

OivaUra on uraohjaukseen keskittynyt palvelu, jonka kaikki Rastor-instituutin nykyiset ja uudet asiakkaat saavat maksutta käyttöönsä. OivaUrassa voit sparrata urasuunnittelutaitojasi ja edistää urahyvinvointiasi. OivaUra-käyttäjänä saat myös vaihtuvia etuja koulutustarjontaamme koskien. 

Uraohjauksen tavoitteena on auttaa uratoiveiden ja -mahdollisuuksien kartoittamisessa sekä konkretisoinnissa. Keskeistä on oman itsetuntemuksen vahvistaminen. 

Ota  maksuton OivaUra käyttöön tästä
 

Voit käyttää OivaUraa itsenäisesti verkossa.

Miten OivaUra toimii?

OivaUraa käytetään Rastor-instituutin Oiva-oppimisympäristössä. Voit ilmoittautua mukaan milloin vain ja hyödyntää palvelun sisältöjä omaan tahtiisi.

OivaUra on käytössäsi 3 kuukautta. Palvelun määräaikainen käyttö päättyy automaattisesti, eikä sen lopettaminen edellytä sinulta toimenpiteitä.

OivaUra auttaa tunnistamaan ja sanoittamaan osaamistasi ja tavoitteitasi.

Verkkoympäristössä voit poimia itsellesi ajankohtaisia teemoja tai edetä valmiin vaiheistuksen mukaisesti. Erilaiset harjoitustehtävät ja materiaalit vievät eteenpäin pohdinnoissasi ja auttavat muodostamaan oman urasuunnitelman. 

Voit myös osallistua ajankohtaisiin keskusteluihin muiden OivaUra-käyttäjien kanssa ja saada vertaistukea. Lisäksi tarinat työelämästä ja työn tekijöistä tarjoavat perspektiiviä oman tilanteesi pohdintaan. 

Selkeytä urasuunnitelmasi OivaUrassa ja rakenna itsellesi merkityksellinen ja mielekäs ura! 
 

Ota maksuton OivaUra käyttöön tästä