Etäkoulutus

UraLoiste-uravalmennus

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 0–3 kk

Uravalmennus tarjoaa yksilöllistä tukea urahyvinvointisi edistämiseksi. Saat apua työurasi näkymien, vaihtoehtojen ja konkreettisten toimenpiteiden kirkastamiseksi, halusitpa loistaa nykyisessä työssäsi tai työllistyä uudelleen.

Alkaa


Hinta €
575 + alv 24%

Yksilöllisellä uravalmennuksella olet monta askelta lähempänä tavoitteitasi

Jos etsit uudenlaista intoa ja motivaatiota työhösi tai kaipaat tukea uravaihtoehtojen suunnitteluun erilaisissa työelämän tilanteissa, henkilökohtainen uravalmennus sopii sinulle. Pureudut oman potentiaalisi löytämiseen ja saat rinnallesi ammattilaisen, jonka kanssa sparrailla juuri sinua askarruttavissa kysymyksissä. 

Uravalmennus auttaa sinua kirkastamaan tilanteesi ja tavoitteesi sekä vahvistaa itsetuntemustasi ja urasuunnitteluvalmiuksiasi. Oman osaamisen kartoittaminen sekä motivaatio- ja vahvuustekijöiden tunnistaminen edistävät tavoitettasi, olipa haasteesi nykyiseen työhösi tai johonkin muutostilanteeseen liittyvä.  

Omien uratoiveiden ja -mahdollisuuksien luotaaminen sekä omien vahvuuksien löytäminen aloitetaan nykytilanteen pohdinnalla, joka pohjustaa tavoitteesi uravalmennukselle. Tapaat henkilökohtaista uravalmentajaasi kolme kertaa, valintasi mukaan etä- tai lähitapaamisella, ja tapaamisten välillä teet erilaisia itsenäisiä välitehtäviä. Tehtävien tarkoitus on auttaa sinua pohtimaan omaa tilannettasi ja tulevia valintojasi. 

UraLoiste sopii kaikille alasta riippumatta. Uraohjauksen aikana sinulla on myös mahdollisuus tarkastella Rastor-instituutin koulutustarjontaa yhdessä uravalmentajasi kanssa löytääksesi sopivia tapoja kehittää omaa osaamistasi. 

Katso myös Uravalmennuksen tutustumisstartti 
 

Videolla uraohjaaja Sari Tukia-Kärki kertoo, mistä uravalmennuksessa on kyse. Katso video!

Laajuus
Uravalmennus sisältää kolme n. 1 h ohjauskeskustelua henkilökohtaisen uravalmentajan kanssa sekä kaksi itsenäisen työskentelyn jaksoa.