UraLoiste-uravalmennus, Verkko

Kirkasta näkemyksesi työurastasi ja laadi käytännön suunnitelma urahyvinvointisi edistämiseksi! Uraohjauksessa pureudut oman potentiaalisi löytämiseen sekä saat rinnallesi ammattilaisen, jonka kanssa sparrailla juuri sinua askarruttavissa kysymyksissä. Uraohjaus sopii kaikille alasta riippumatta.

Uravalmennus antaa avaimet kohti parempaa työhyvinvointia

Jos haluat vahvistaa omia valmiuksiasi uravaihtoehtojen suunnittelussa tai etsit uudenlaista intoa ja motivaatiota nykyisessä tehtävässä toimimiseen, henkilökohtainen uraohjaus sopii sinulle.

Omien uratoiveiden ja -mahdollisuuksien kartoittaminen sekä omien vahvuuksien löytäminen aloitetaan nykytilanteen pohdinnalla, jonka jälkeen asetetaan tavoitteet omalle uraohjaukselle. Tapaat henkilökohtaista uravalmentajaasi kaksi kertaa ja tapaamisten välillä teet erilaisia itsenäisiä välitehtäviä. Tehtävien tarkoitus on auttaa sinua pohtimaan omaa tilannettasi ja valintojasi uraasi liittyen. Uraohjaukseen liittyviä tehtäviä voidaan painottaa sinun tilanteesi ja tarpeidesi mukaan. 

UraLoiste-uravalmennus ei edellytä työpaikkaa ja se sopii myös alanvaihtajille. Uraohjauksen aikana sinulla on myös mahdollisuus tarkastella Rastor-instituutin koulutustarjontaa yhdessä uravalmentajasi kanssa löytääksesi sopivia tapoja kehittää omaa osaamistasi.
 

Kysy lisätietoja
Mia Ingman osaamispäällikkö 040 630 6916 mia.ingman@rastorinst.fi
Marja-Leena Tikkanen osaamispäällikkö 045 311 4056 marja-leena.tikkanen@rastorinst.fi