Etäkoulutus, Espoo, Oulu

Uravalmennuksen tutustumisstartti

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 1 h

Oletko pohtinut uravalintojasi tai haaveiletko paremmasta työelämästä? Odotteletko parempia aikoja – vai olisiko syytä ottaa ohjat omiin käsiin? Taitavan uravalmentajan avulla löydät keinot urasi ja tulevaisuutesi suunnan kirkastamiseen. Aloita muutos nyt ja ota askel kohti parempaa työelämää ja urahyvinvointia!

Alkaa


Hinta €
95 + alv 24%

Lisätietoa koulutuksesta

Uravalmennuksen tutustumisstartti sisältää 60 min tapaamisen uravalmentajan kanssa. Tapaamisen alussa kartoitatte tilanteesi, jonka jälkeen sisältö kohdennetaan toiveittesi ja tarpeittesi mukaiseksi.

Tapaamisen teemat voivat liittyä esimerkiksi itsetuntemuksen, arvojen, vahvuuksien ja osaamisien kartoittamiseen ja sanoittamiseen, uralla etenemisen tai työnhakuun. Valitset itse, tapaatteko valmentajasi kanssa etänä vai kasvotusten Espoossa tai Oulussa.

Valmennusstartti sopii sinulle, joka et ole vielä ihan varma tarpeistasi ja haluaisit varmistua, onko uravalmennus sinun juttusi. Tutustumisstartti sopii kaikille toimialasta riippumatta. Se soveltuu niin työssä olevalle, työttömälle kuin työelämän ulkopuolella olevalle.

Jos tämän jälkeen haluat jatkaa valmennusprosessia, voit edetä UraLoiste-uravalmennukseen jo valmiiksi tutun uravalmentajasi kanssa.