Webinaarit • 20.09.2024

Urajumista uuteen kiitoon

Maksuton webinaari pe 20.9.2024 klo 10-11

Tuntuuko, että urasi junnaa paikallaan? Webinaarissa kuulet, miten selätät urajumin ja löydät uutta motivaatiota! Käytännön vinkkien ja inspiroivien tarinoiden avulla oivallat, miten uravalmennus voisi sinun tilanteessasi auttaa löytämään seuraavat askeleet urallasi. 

Esittelemme esimerkkitapausten avulla, miten uravalmennus vahvistaa itsetuntemusta, auttaa tunnistamaan omaa osaamista ja konkretisoimaan urahaaveet toimintasuunnitelmiksi. Uravalmentaja on kuin työelämän personal trainer – hän tukee sinua löytämään oikean suunnan, kehittämään vahvuuksiasi ja saavuttamaan tavoitteesi.  

Webinaarin sisältö: 

  • Urajumin tunnistaminen  
  • Mistä apua urajumiin?  
  • Case 1: Kun työ leipiinnyttää  
  • Case 2: Kun irtisanotuksi tuleminen aiheuttaa urajumin  
  • Urasuunnittelutaidot ja uravalmennus urajumin ratkaisemisen tukena  

Webinaari on maksuton. Tervetuloa linjoille!

Ilmoittaudu webinaariin


Webinaarina asiantuntijoina toimivat Rastor-instituutin uravalmentajat Maija Tahkola ja Essi Niinistö. 

Tahkola-Maija-300.jpg
Maija Tahkola on opinto- ja uraohjaukseen erikoistunut kasvatustieteen maisteri ja kriisityöntekijä. Hän on työskennellyt uravalmennuksen tehtävissä yli 10 vuoden ajan kohdaten erilaisissa tilanteissa olevia ja erilaisista taustoista tulevia asiakkaita, jotka mm. pohtivat oman uransa suuntaa tai tarvitsevat konkreettista apua työllistymisessä. Maijan mielestä itsetuntemus on avain onnistuneeseen urasuunnitteluun ja luonnossa liikkuminen onnellisempaan elämään.  

Essi-Niinisto.jpg  
Essi Niinistö on opinto- ja uraohjaukseen erikoistunut kasvatustieteen maisteri ja opettaja psykologian sivuaineella sekä liiketalouden tradenomi. Hän on työskennellyt viime vuodet johtamisen opiskelijoiden ohjaajana ja johtamiskoulutusten projektipäällikkönä sekä uraohjausasiantuntijana urapalveluissa. Essin mielestä jokaisella on oikeus voida hyvin ja kokea onnistumisen kokemuksia työssään.