Opiskelijakokemuksia • 26.08.2021

Uravalmennus antoi seuraavat stepit työuralle

Meri Salmi hakeutui uravalmennukseen, koska kaipasi ulkopuolista sparrauskumppania oman työhistoriansa tarkasteluun sekä sitä kautta seuraavien askeleiden löytämiseen.

Merin siirtyessä työskentelemään uudelle toimialalle, alkoi hän pohtia omaa työuraansa tarkemmin ja mieleen nousi erilaisia kysymyksiä. Meri kaipasi ulkopuolista keskustelukumppania tilanteensa selkiyttämiseen ja hakeutui UraLoiste-uravalmennukseen.

”Uravalmennus oli erittäin positiivinen kokemus. Uravalmentaja pisti miettimään asioita uudelta kantilta, kyseenalaisti omia ajatuksia ja sitä kautta sitten itse löysin ne vastaukset ja seuraavat stepit mitä kohti lähteä”, Meri kertoo. 

UraLoiste-uravalmennuksen tuloksena Meri sai konkreettisesti listattua seuraavat toimenpiteet koulutukseen, henkilöbrändäykseen ja verkostoitumiseen liittyen.

Miksi hakeuduin uravalmennukseen? Meri Salmi vastaa. 

Mistä Uravalmennuksessa on kyse? Uraohjaaja Sari Tukia-Kärki kertoo.

Uravalmennuksessa selvitämme, mitkä ovat vahvuutesi ja mitkä asiat työelämässä eniten motivoivat. Uravalmennus antaa mahdollisuuden pohtia työuraan liittyviä mieltä askarruttavia asioita uravalmentajasi tuella. Uravalmennus auttaa sinua merkityksellisen ja mielekkään uran rakentamisessa. Tervetuloa!