APV1 Sijoituspalvelututkintoon valmentava koulutus

Itsenäinen verkko-opiskelu
Koulutuksen kesto 4 kk

Valmistaudu Sijoituspalvelututkintoon (APV1) kokonaan verkossa! APV1-verkkokoulutuksen suoritettuasi toimit itsenäisesti monipuolisissa sijoituspalvelutehtävissä ja osaat vastata sijoittaja-asiakkaan vaativiinkin tarpeisiin. Lisäksi olet valmis suorittamaan Finanssiala ry:n auktorisoiman Sijoituspalvelututkinnon (APV1).

Alkaa


Hinta €
690 + alv 24%

Saat linkin kurssille heti ilmoittauduttuasi

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

APV1 – sijoitusalan ammattilaisen koulutus

APV1-verkkokoulutuksen  avulla löydät ratkaisun vaativankin asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin. Tunnet sijoituspalvelut ja -markkinat sekä palveluntarjoajiin ja sijoittamiseen liittyvän lainsäädännön, ja osaat ottaa huomioon vastuulliseen sijoittamiseen liittyvät asiat. Verkkokoulutuksen jälkeen olet valmis suorittamaan Finanssiala ry:n Sijoituspalvelututkinnon (APV1).

Tämä verkkokoulutus soveltuu sijoitusalan ammattilaisille ja alalle tähtääville sekä muille, jotka ovat kiinnostuneita sijoittamiseen liittyvistä aiheista kuten rahoitusmarkkinoista, kansan- ja yritystaloudesta sekä sijoitusten verotuksesta. Se on myös ensimmäinen askel kohti Sijoitusneuvojan tutkintoa (APV2)

Verkkokoulutus on erinomainen perehdytys myös kaikille sijoittamisesta ja rahamarkkinoiden toiminnasta kiinnostuneille.

Verkkokoulutus on kätevä tapa opiskella sijoituspalvelualaan liittyviä asioita omaan tahtiin. Rajaton pääsy ajantasaisiin opiskelumateriaaleihin, joissa on

  • Yli 50 videoitua asiantuntijapuheenvuoroa käytännön case-esimerkkeineen
  • Lähes 700 harjoitustehtävää
  • Uuden tenttikäytännön mukaiset harjoitustentit
  • Alma Talentin Sijoituskirjasto, josta löytyy melkein kaikki osaamisvaatimuksissa olevat kirjat.

Tuntemalla sijoituspalvelut ja -markkinat sekä sijoittamiseen liittyvän lainsäädännön takaat laadukkaan palvelun ja nostat samalla oman työnantajayrityksesi kilpailukykyä.

Tämän verkkokoulutuksen avulla voit valmistautua myös Sijoituspalvelualan APV ESG-tenttiä varten. Sijoituspalvelututkinnon tentistä vastaa Aalto EE.

 

Katso koulutuksen esittelyvideo!

 


KOKEILE! Kurkista verkkokurssin sisältöön aidossa oppimisympäristössä, ja totea itse, kuinka inspiroivaa ja helppoa opiskelu on. Kirjaudu käyttäjätunnuksella APV1 ja salasanalla Esittely.
 

 

Laajuus
Koulutukseen sisältyy harjoitustehtäviä, itsenäistä verkko-opiskelua sekä lukumateriaalia. Suositeltava opiskeluun käytettävä aika n. 5–7 h/vko. Opiskelutunnukset ovat voimassa 4 kk.