Digitaalisen ja sosiaalisen myynnin koulutusohjelma, Verkko

Myyntikoulutus nykyajan myyjälle! Digitaalinen ja sosiaalinen myynti kuuluvat jokaisen tulosta tavoittelevan myyjän työkaluihin. Tässä myyntikoulutuksessa otat käytännössä haltuun digitaaliset ja sosiaaliset myyntikanavat, opit tekemään tuloksellista etämyyntiä sekä päivität myyntiprosessisi vastaamaan nykyasiakkaan ostoprosessia. Tiivis koulutus suoritetaan kokonaan verkossa.

Myyntikoulutus, jonka jälkeen kohtaat ja vakuutat asiakkaasi verkossa

 

KOULUTUSINFO ja maksuton webinaari

Myynnin uusi aikakausi - Miten myynti muuttuu pandemian jälkeen? Webinaarissa modernin myyntityön valmentaja Sani Leino avaa näkemyksiään ja kokemuksiaan satojen asiakkaiden parista, muuttuvasta myynnin pelikentästä pandemian jälkeisessä myynnin maailmassa. 

Tilaisuus jatkuu infolla, jossa käydään tarkemmin läpi koulutuksen sisältöä.

Lue lisää ja lataa tallenne tilaisuudesta!

 

Myyjä etsii aina entistä tuloksellisempia tapoja myyntityöhön – ja tämä myyntikoulutus on niitä pullollaan. Koulutus rakentuu myynnin perusprosessin pohjalle, mutta tarjoaa tuoreet ja käytännölliset työkalut myyntityöhön digitaalisesti, etänä ja sosiaalisissa kanavissa. Opit myymään nykyistä tehokkaammin ja tuloksellisemmin. 

Koulutuksesta saat aidosti arkeen istuvia toimintamalleja, jotka on testattu tuloksellisiksi lukuisten myyjien työssä erilaisissa organisaatioissa. Poimit niistä sopivimmat omaan työhösi ja harjoittelet asiantuntijoiden ohjauksessa uutta tapaa tehdä myyntiä. 

Tämä myyntikoulutus soveltuu myyntitehtäviin tähtääville sekä myyjille, myynnin esimiehille, myyntiä tekeville asiantuntijoille ja muille, jotka haluavat ottaa käyttöön nykyaikaiset myyntityön keinot. Koulutus perehdyttää kerralla vaikka koko myyntitiimin nykyaikaiseen myyntityöhön. 

Suoritat kaikki koulutusosiot kätevästi verkon kautta työn ohessa. Lisäksi opit ja harjoittelet omaa työtäsi tehden. Koulutus sisältää viisi puolen päivän koulutussessiota Zoom-yhteydellä joko aamu- tai iltaryhmässä. Merkitse ilmoittautumislomakkeen Lisätiedot-kenttään, kumpaan ryhmään haluat osallistua.

Kysy lisätietoja
Kaisa Tolppanen osaamispäällikkö 050 579 1007 kaisa.tolppanen@rastorinst.fi
2290 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 4 kk
Koulutuspäivät 5 (etäyhteydellä)

Verkko
19.10.2021


Sani-Leino-500x300

Kouluttaja Sani Leino on tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön valmentaja, joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntivalmennuksista ja myynnin motivaatiopuheista. Sani on listattu maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon.

Sani Leino
Social Company Oy