Etäkoulutus

Digitaalisen ja sosiaalisen myynnin koulutusohjelma

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 4 kk

Myyntikoulutus nykyajan myyjälle! Digitaalinen ja sosiaalinen myynti kuuluvat jokaisen tulosta tavoittelevan myyjän työkaluihin. Tässä myyntikoulutuksessa otat käytännössä haltuun digitaaliset ja sosiaaliset myyntikanavat. Saat vinkkejä, kuinka voit hyödyntää tekoälyä omassa myyntityössäsi, opit tekemään tuloksellista etämyyntiä ja päivität myyntiprosessisi vastaamaan nykyasiakkaan ostoprosessia.

Alkaa


Hinta €
998 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Myyntikoulutus, jonka jälkeen kohtaat ja vakuutat asiakkaasi verkossa

Myyjä etsii aina entistä tuloksellisempia tapoja myyntityöhön – ja tämä myyntikoulutus on niitä pullollaan. Koulutus rakentuu myynnin perusprosessin pohjalle, mutta tarjoaa tuoreet ja käytännölliset työkalut myyntityöhön digitaalisesti, etänä ja sosiaalisissa kanavissa. Opit myymään nykyistä tehokkaammin ja tuloksellisemmin. 

Koulutuksesta saat aidosti arkeen istuvia toimintamalleja, jotka on testattu tuloksellisiksi lukuisten myyjien työssä erilaisissa organisaatioissa. Poimit niistä sopivimmat omaan työhösi ja harjoittelet asiantuntijoiden ohjauksessa uutta tapaa tehdä myyntiä. 

Tämä myyntikoulutus soveltuu myyntitehtäviin tähtääville sekä myyjille, myynnin esimiehille, myyntiä tekeville asiantuntijoille ja muille, jotka haluavat ottaa käyttöön nykyaikaiset myyntityön keinot. Koulutus perehdyttää kerralla vaikka koko myyntitiimin nykyaikaiseen myyntityöhön. 

Suoritat kaikki koulutusosiot kätevästi verkon kautta työn ohessa. Lisäksi opit ja harjoittelet omaa työtäsi tehden. 

Laajuus
Koulutus kestää n. 4 kk. Siihen sisältyy 5 4,5 tunnin etäkoulutuspäivää sekä itsenäistä verkko-opiskelua ja omassa työssä tehtäviä harjoituksia.
Koulutuspäivät
25.4.2024, 23.5.2024, 13.6.2024, 15.8.2024, 19.9.2024