Pohjois-Karjalan Urahuoltamo

Kaipaatko kevyttä urasparrausta, haluatko osallistua webinaarityyppisiin työelämäaiheisiin ryhmävalmennuksiin tai oletko innokas kokeilemaan uramuotoilua urasuunnittelusi tueksi? Tarjoamme maksuttomia digitaalisia urapalveluita!

Voit hakeutua hankkeen asiakkaaksi, jos asut Pohjois-Karjalan alueella ja olet:

  • työssä oleva ja etsit urallesi uutta suuntaa tai harkitset alanvaihtoa
  • 30-54-vuotias ja työttömyytesi on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä
  • yksinyrittäjä tai itsenäinen ammatinharjoittaja tai
  • valmistumassa tai työelämään siirtymässä oleva toisen asteen opiskelija tai korkeakouluopiskelija

Katso ohjeet hakeutumiseen

AJANKOHTAISTA

Pohjois-Karjalan Urahuoltamo on startannut!

Urahuoltamo-ESR-osahanke on käynnistynyt huhtikuussa 2024. Kevään aikana rakennamme Urahuoltamon toimintoja, käynnistämme urasparraustoiminnan sekä toteutamme ensimmäiset työelämäaiheiset ryhmävalmennukset. Alkusyksystä 2024 toteutamme lisäksi ensimmäisen uramuotoiluryhmän, joka on suunnattu valmistumassa tai työelämään siirtymässä oleville ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille.

Urahuoltamossa sinua palvelee kolme kokenutta uraohjauksen ammattilaista, jotka tekevät tätä työtä täydestä sydämestään. Lämpimästi tervetuloa hankkeen asiakkaaksi, yhteistyökumppaniksi tai seuraajaksi! Olethan meihin matalalla kynnyksellä yhteydessä, jos sinulla herää kysymyksiä toiminnastamme, haluat esittää toiveita tai palautetta taikka muuten vain keskustella kanssamme Urahuoltamosta. Yhteystietomme löydät Hankkeen yhteyshenkilöt -sivulta.
 

maija-heli-paivi.jpg