Webinaarit • 28.08.2024

Eroon jargonista – näin parannat yhteisymmärrystä työpaikoilla

Maksuton webinaari ke 28.8.2024 klo 10–11

Monet työelämän ongelmat johtuvat siitä, ettemme ymmärrä toistemme tapaa ajatella. Vaikeuksia voi olla yhtä hyvin strategian toimeenpanossa kuin arkisissa keskusteluissa. Pahimmillaan käy niin, että etäännyttävä tai vaikeaselkoinen kieli jakaa työyhteisöjä kahtia.

Mikä merkitys kieleen liittyvillä valinnoilla on näissä tilanteissa? Miten puhkaista kielikuplat ja edistää selkeämpää viestintää? Entä mitä itse kukin voi tehdä asian korjaamiseksi? Pureudumme aiheeseen viestinnän asiantuntija Laura Niemen johdolla.
 

Webinaarin jälkeen ymmärrät:

  • millainen kieli yhdistää ja millainen erottaa
  • miksi kieliasioita pitäisi kehittää työpaikoilla tietoisesti juuri nyt
  • mitä jokainen voi tehdä arjessaan, jotta vaikeaselkoinen ja etäännyttävä kieli ei haittaa työntekoa.

Tule kuulemaan, miten voit vaikuttaa positiivisesti yhteisymmärrykseen ja työpaikan ilmapiiriin!

Webinaari on maksuton. Tervetuloa linjoille!

Ilmoittaudu webinaariin

Asiantuntijana

Laura_Niemi_300x300.jpg

Laura Niemi on viestinnän ja suomen kielen kouluttaja, strategi ja tietokirjailija. Hän on kirjoittanut aiheesta Työelämän tyhjänpuhujat -kirjan (2024). Laura on toiminut vuosia viestinnän kehittäjänä ja kielen selkeyttäjänä virastoista pörssiyrityksiin. Hän on auttanut lukuisia organisaatioita kohderyhmät huomioon ottavassa ajattelussa sekä tekstien parantamisessa, aina tavoitteet huomioiden. Laura hallitsee vaativatkin tekstit aiheesta kuin aiheesta ja on saanut koulutuksissa kehuja etenkin arkeen soveltuvista työkaluistaan.