Webinaarit • 24.09.2024

Johda yhteyttä tietoisesti – saat avaimen menestykseen

Maksuton webinaari ti 24.9.2024 klo 14-15

Yksikään organisaatio ei toimi ilman ihmisiä. Eikä yksikään ihminen toimi ilman tunteita. Organisaatioiden ilmapiirin johtamisesta ja psykologisesta turvallisuudesta on puhuttu tuloksellisuuden ja sitoutumisen vahvistajina jo vuosia. Epäselväksi tuntuu kuitenkin jääneen, mihin johtamisessa on kiinnitettävä huomio ja mitä on tehtävä käytännössä.

Avain on yhteyden johtamisessa. Ihmisten välinen syvä yhteys luo turvaa ja ilmapiirin, jossa ihmisen on mahdollista sitoutua, olla luova ja saada aikaan tuloksia. Menestyvissä organisaatioissa yhteyttä johdetaankin tietoisesti: ei ainoastaan osana työkykyä, vaan keskeisenä osana organisaation strategisia tavoitteita ja tuloksentekokykyä.

Webinaarissa Kimmo Kääriä ja Leena Ruopsa pureutuvat syvemmälle yhteyden merkitykseen ja johtamiseen organisaatioissa:

  • Mitä on yhteys ja mitkä ovat sen haasteet?
  • Miten yhteyttä konkreettisesti johdetaan tiimeissä ja organisaatioissa?
  • Miten luot edellytykset laadukkaalle kohtaamiselle?
  • Miten teknologia ja tekoäly vaikuttavat inhimilliseen yhteyteen?

Webinaarissa saat konkreettiset vinkit yhteyden ymmärtämiseen, syntymiseen ja johtamiseen.

Tervetuloa linjoille!

Ilmoittaudu tästä
 

johda-yhteytta-webinaari.jpg
Leena Ruopsa ja Kimmo Kääriä

Webinaarin asiantuntijat

Kimmo Kääriä, executive coach (ACC), tietokirjailija ja puhuja.
Kimmo on suositun "Yhteyden ytimessä" podcastin host ja yksi "Yhteys - avain johtamiseen" (2024, Alma Media) kirjan kirjoittajista. Hän on neljällä mantereella elänyt ekonomi, jolla on yli 15 vuoden kokemus johtamis- ja kehittämistehtävistä julkisella ja yksityisellä sektorilla sekä järjestökentässä. Kimmo on toiminut mm. hallitus-, toimitusjohtaja- ja myyntijohtajarooleissa sekä liikkeenjohdon konsulttina. Kokemus on erityisen vankkaa sote-alalta, joka on läpikäynyt haastavaa murrosvaihetta.

Leena Ruopsa, osaamispäällikkö, Rastor-instituutti
Leena on parikymmentä vuotta työskennellyt johtajien ja esihenkilöiden osaamisen kehittämiseen liittyvissä työtehtävissä. Hän on taustaltaan kauppatieteiden tohtori, sertifioitu business coach sekä johtamisen ja esihenkilötyön työnohjaaja. Leenan erityisosaaminen kohdistuu organisaatiomuutoksiin ja niiden tulokselliseen johtamiseen. Valmentajana hän saa positiivista palautetta osaamisensa lisäksi inhimillisestä ja lämpimästä työskentelyotteestaan.