Etäkoulutus

Henkilöstösuunnittelu ja suorituksen johtaminen

Monimuoto etänä
Koulutuksen kesto 2 kk

Miten vaikutetaan suoritukseen ja saadaan jokaisen työntekijän potentiaali käyttöön? Tällä kurssilla opit tuntemaan henkilöstösuunnittelun kokonaisuuden ja rakentamaan tulevaisuutta ennakoivan henkilöstösuunnitelman.

Alkaa


Hinta €
920 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Taitava henkilöstösuunnittelu kytkeytyy saumattomasti liiketoimintasuunnitteluun. Henkilöstösuunnittelua rakennetaan faktoihin ja lainsäädäntöön perustuen ja organisaation tavoitteet ja strategia huomioiden. Suorituksen johtaminen puolestaan tukee työntekijän henkilökohtaisten tavoitteiden yhdistymistä organisaation ja liiketoiminnan tavoitteisiin. Kurssilla käydään läpi henkilöstösuunnittelun ja suorituksen johtamisen menetelmiä ja välineitä.

Koulutus soveltuu HR-ammattilaisille, liiketoimintajohdolle ja esimiehille sekä kaikille, jotka osallistuvat henkilöstösuunnitteluun ja kehittävät organisaatiossaan tuottavuuteen liittyviä asioita. 

Koulutuksen avulla kykenet rakentamaan tulevaisuutta ennakoivan henkilöstösuunnitelman ja tunnet, millä keinoin on mahdollista vaikuttaa henkilöstön suoritukseen. Viet mukanasi työpaikallesi uusia käytännöllisiä ideoita ja työkaluja toiminnan tehostamiseen ja työntekijöiden potentiaalin hyödyntämiseen.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa.