Henkilöstösuunnittelu ja suorituksen johtaminen, Espoo

Miten johdetaan henkilöstön osaamista? Miten vaikutetaan suoritukseen ja saadaan jokaisen työntekijän potentiaali käyttöön? Tällä kurssilla opit tuntemaan henkilöstösuunnittelun kokonaisuuden ja rakentamaan tulevaisuutta ennakoivan henkilöstösuunnitelman.

Lisätietoa koulutuksesta

Taitava henkilöstösuunnittelu kytkeytyy saumattomasti liiketoimintasuunnitteluun. Henkilöstösuunnittelua rakennetaan faktoihin ja lainsäädäntöön perustuen ja organisaation tavoitteet ja strategia huomioiden. Suorituksen johtaminen puolestaan tukee työntekijän henkilökohtaisten tavoitteiden yhdistymistä organisaation ja liiketoiminnan tavoitteisiin. Kurssilla käydään läpi henkilöstösuunnittelun ja suorituksen johtamisen menetelmiä ja välineitä.

Koulutus soveltuu HR-ammattilaisille, liiketoimintajohdolle ja esimiehille sekä kaikille, jotka osallistuvat henkilöstösuunnitteluun ja kehittävät organisaatiossaan tuottavuuteen liittyviä asioita. 

Koulutuksen avulla kykenet rakentamaan tulevaisuutta ennakoivan henkilöstösuunnitelman ja tunnet, millä keinoin on mahdollista vaikuttaa henkilöstön suoritukseen. Viet mukanasi työpaikallesi uusia käytännöllisiä ideoita ja työkaluja toiminnan tehostamiseen ja työntekijöiden potentiaalin hyödyntämiseen.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Koulutuspäivät 2

Espoo
27.4.2020

Koulutuspäivät
27.4.2020, 28.4.2020
Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää ja 7-10 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 6 op.

Koulutuspäivien teemoja:

  • Inhimillisen pääoman merkitys tuottavuuden tekijänä
  • Yhteinen tavoite, intohimoiset osaajat ja oikea tekeminen
  • Osaamisen johtaminen ja kehittäminen
  • Suorituksen johtaminen: kuinka saada jokaisen potentiaali parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?