Oulu

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

ent. liiketalouden perustutkinto
Monimuoto
?

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 1,5– 2 vuotta

Opiskele työn ohessa merkonomiksi! Työelämässä arvostettu liiketoiminnan perustutkinto kehittää ammattitaitoasi ja tuo uusia uramahdollisuuksia myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa tai taloushallinnon alalla. Tutkinto tarjoaa sinulle myös jatko-opiskelukelpoisuuden korkea-asteelle. Merkonomikouluksemme edellyttää alan työpaikkaa. Hae vaikka heti! Aloitamme kanssasi opintojen suunnittelun jo ennen varsinaista koulutuksen alkua.

Hinta €
0

Koulutus on maksuton

Vahva pohja työelämälle ja jatko-opinnoille

Merkonomitutkinto sopii sinulle, jos työskentelet liiketalouden työtehtävissä, esim. myynnin, markkinoinnin, palveluiden tai kaupan alalla. Se sopii myös taloushallinnossa sekä asiakaspalvelu- tai toimistotehtävissä työskenteleville. 

Koulutus suunnitellaan sinulle yksilöllisesti. Henkilökohtainen tutkintopolkusi valitaan sen mukaan, mitkä ovat kehittymistarpeesi ja mitä työtehtäviä pääset omalla työpaikallasi tekemään. Koulutus koostuu innostavista koulutuspäivistä sekä itsenäisestä opiskelusta verkossa. 

Voit opiskella merkonomiksi myös verkossa. Opiskelu sisältää kuitenkin aina aikaan sidottuja etäkoulutuspäiviä, joihin osallistumisesta sinun on sovittava työnantajasi kanssa.