Etäkoulutus

Pk-yrityksen kyberturvallisuus ja tietoturvastrategia

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 1 kk

Puutteellisen tietoturvan seuraukset voivat olla yritykselle vakavia. Tässä Goforen tietoturva-asiantuntijan luotsaamassa koulutuksessa opit hallitsemaan riskejä ja laittamaan yrityksesi tietoturva-asiat kuntoon. Tietoturvastrategian kautta ymmärrät, mitä yrityksessä kannattaa suojella ja mihin hintaan.

Alkaa


Hinta €
890 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Kyberuhkien määrä on tasaisessa kasvussa, ja puutteellisen tietoturvan seuraukset ovat pahimmillaan liiketoiminnan halvaannuttavia. Kustannustehokkaimmin tietoturva saadaan oikealle tasolle mietityllä tietoturvastrategialla. Koulutuksessa saat valmiudet pk-yrityksen tietoturvastrategian laatimiseen ja kyberturvallisuuden jatkuvaan kehittämiseen.

Tietoturvastrategian tekeminen perustuu tiedolle, oikeille menetelmille ja käytännön neuvoille. Koulutuksessa opit tekemään yrityksellesi tietoturvastrategian tai päivität jo olemassa olevaa. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten yrityksesi tietoturvaa lähdetään parantamaan – näin järkeistät myös tietoturvapalvelujen hankintoja.

Koulutus soveltuu parhaiten pk-yrityksien johdolle ja asiantuntijoille, joilla on vaikutusmahdollisuuksia liiketoimintasuunnitteluun, IT-hankintoihin tai organisaation tieto- ja kyberturvan kehittämiseen. Osallistuminen ei edellytä ICT-alan koulutusta.

Lue lisää: Tietoturvastrategian oikea hetki pk-yritykselle on juuri nyt
Artikkelin kirjoittaja Jyrki Valli, Gofore, toimii kouluttajana tässä koulutuksessa.

Laajuus
Koulutus sisältää kaksi 3,5 tunnin etäkoulutuspäivää sekä kysy asiantuntijalta -ryhmätapaamisen 1 h.