Strategisen johtamisen pelikenttä

Strateginen johtaminen – mitä se tarkoittaa? Strategiakoulutuksen käytyäsi ymmärrät oman organisaatiosi strategian aiempaa syvällisemmin ja tiedät, miten voit edistää sen toteutumista omalla työpanoksellasi.

Pelaa korttisi strategiavaikuttajana

Onnistunut strategiatyöskentely vahvistaa organisaation kilpailuetua toimialalla, kirkastaa asiakkaalle tuotettavan lisäarvon ja sitouttaa henkilöstön yhteiseen menestystarinaan.

Strategisen johtamisen koulutuksessa opit ymmärtämään liiketoimintaa entistä syvällisemmin. Kun alat analysoida strategiaa ja omia vaikutusmahdollisuuksiasi sen toteutumisessa, opit toimimaan strategiavaikuttajan roolissa omassa organisaatiossasi. Opiskelemasi strategiatyökalut auttavat tekemään strategian mukaisia päätöksiä ja operatiivisia valintoja arjessa.

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneet strategisesta ajattelusta, haluavat kehittää omaa työtään strategialähtöisesti tai muuttaa oman organisaationsa strategiset tavoitteet käytännön toimenpiteiksi. Kurssille osallistuaksesi sinulla ei siis tarvitse olla kokemusta strategiatyöskentelystä tai strategian johtamisesta.

1630 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 3 kk

Espoo
25.9.2020

Espoo
30.11.2020

Espoo
25.3.2021


Sain tietoa teorioista strategisen ajattelun takana ja sain toteuttaa niitä käytäntöön liittyvissä tehtävissä. Sain paljon irti tästä!

Kiinnitän nyt enemmän huomiota strategiseen suunnitteluun ja hyödynnän sitä kaikessa tekemisessäni.

Kouluttajat olivat todella panostaneet tehtävien arviointiin.

Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää ja 5–7 h etäopiskelua viikossa omaan tahtiin. Laajuus on 6 op.
Kouluttajat

Laura Lares, TkT, hallitusammattilainen, toimitusjohtaja, Ablers Oy

 

1. Koulutuspäivä

 • Toimintaympäristön ja kansainvälistymisnäkymien analysointi
 • Digiajan strateginen ajattelu
 • Oman työn kautta kohti strategiaa
 • Strategia kohtaa kulttuurin
 • Strateginen analyysi ja suunnittelu

2. Koulutuspäivä

 • Strateginen ketteryys
 • Strategian toimeenpano
 • Strategian viestintä (sitouttaminen ja osallistamisen näkökulma, tavoitteet viestittyä muille, henkilöstökysymykset)
 • Strategisen muutoksen johtaminen ja seuranta (mittarit)
 • Oma rooli ja polku strategiavaikuttajana

 

Kurssin harjoitustehtävät

 • Strategiapolku
 • Toimintasuunnitelma
   

Kouluttajat

Laura Lareksella on yli 20 vuoden käytännön kokemus yritysten strategisesta kehittämisestä ja liiketoiminnan tulosvastuullisesta johtamisesta. Hän on toiminut johtajana yli 15 vuotta metsäteollisuudessa. Hän mm. johti ja valmensi yli 250 hengen btob-myyntiorganisaatiota, joka palveli globaalia asiakaskuntaa useilla mantereilla. Lauralla on tiukka kokemus henkilökohtaisesta vastuusta liiketoiminnan suurimmista asiakastileistä ja -kontakteista.

Palautteita Lauran koulutuksista:”Uskomaton luennoija.””Erittäin hyvä puhuja, huomasi, että hänellä oli todella kokemusta jolloin asia osui ja upposi."”Erittäin hyvä, selkeä ja ohjaava tapa tuoda vaikea asia kiinni käytännön tekemisiin. Paras kaikista strategisen ajattelun avauksista, mitä olen tähän mennessä kuullut.””Loistava, asiantunteva ja innostava esiintymistapa, mielenkiintoinen ja hyödyllinen sisältö. Täysi kymppi strategiakoulutuksen vetäjäksi.”

Koulutuspäivien ohjelman muutokset ovat mahdollisia.Jokin muu koulutus?