Strategisen johtamisen pelikenttä, Espoo

Strateginen johtaminen – mitä se tarkoittaa? Strategiakoulutuksen käytyäsi ymmärrät oman organisaatiosi strategian aiempaa syvällisemmin ja tiedät, miten voit edistää sen toteutumista omalla työpanoksellasi.

Pelaa korttisi strategiavaikuttajana

Onnistunut strategiatyöskentely vahvistaa organisaation kilpailuetua toimialalla, kirkastaa asiakkaalle tuotettavan lisäarvon ja sitouttaa henkilöstön yhteiseen menestystarinaan.

Strategisen johtamisen koulutuksessa opit ymmärtämään liiketoimintaa entistä syvällisemmin. Kun alat analysoida strategiaa ja omia vaikutusmahdollisuuksiasi sen toteutumisessa, opit toimimaan strategiavaikuttajan roolissa omassa organisaatiossasi. Opiskelemasi strategiatyökalut auttavat tekemään strategian mukaisia päätöksiä ja operatiivisia valintoja arjessa.

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneet strategisesta ajattelusta, haluavat kehittää omaa työtään strategialähtöisesti tai muuttaa oman organisaationsa strategiset tavoitteet käytännön toimenpiteiksi. Kurssille osallistuaksesi sinulla ei siis tarvitse olla kokemusta strategiatyöskentelystä tai strategian johtamisesta.

Kysy lisätietoja
Päivi Sinkkonen tarjoomapäällikkö 050 401 4638 paivi.sinkkonen@rastorinst.fi
1630 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 3 kk
Koulutuspäivät 2 (hybridi)

Espoo
18.3.2022


Sain tietoa teorioista strategisen ajattelun takana ja sain toteuttaa niitä käytäntöön liittyvissä tehtävissä. Sain paljon irti tästä!

Kiinnitän nyt enemmän huomiota strategiseen suunnitteluun ja hyödynnän sitä kaikessa tekemisessäni.

Kouluttajat olivat todella panostaneet tehtävien arviointiin.