Espoo

Taloushallintoa vieraskielisille -rekrytoiva koulutus

HELSINKI, ESPOO, VANTAA
Etä-/lähiopiskelu
Koulutuksen kesto 3,5 kk

Rekrytoiva koulutus on tilaisuutesi opiskella taloushallintoa, vahvistaa suomen kielen osaamistasi sekä mahdollistaa työllistymisen alan tehtäviin. Työttömille ja työttömyysuhan alaisille suunnattu koulutus sopii henkilöille, joilla on taloushallinnon työkokemusta ja koulutusta. Koulutus järjestetään Uudenmaan alueella yhteistyössä TE-palveluiden kanssa.

Hinta €
0

Työvoimakoulutus on maksutonta.

Korkeatasoinen koulutus auttaa sinua työllistymään

Taloushallintoa vieraskielisille -työvoimakoulutukseen kuuluu kolme osaa: 

  1. Kartoitusjakso (5 päivää): valitaan 40 hakijaa TE-palveluille jätettyjen hakemusten perusteella. Kartoitusjakso sisältää taloushallinnon alan työtehtäviin testaavia tehtäviä. 
  2. Valintaprosessi ja koulutus: hakijat tekevät monivalintakokeen, jonka perusteella 20 parasta kokeesta suoriutunutta aloittaa Taloushallinnon koulutuksen. 
  3. Työssä oppiminen: mikäli yrityspaikka löytyy 4.3.2024 mennessä, koulutus jatkuu työssäoppimispaikassa 8 viikkoa.

Koulutuksessa käydään läpi taloushallintoon, kuten kirjanpitoon, tilinpäätökseen sekä reskontran hoitamiseen liittyviä teemoja Suomen lainsäädäntö huomioiden. Koulutuksen aikana opit myös suomen kielen sanastoa. Yrityksellä on mahdollisuus työssä oppimisen päätteeksi palkata koulutettava. 

Voit hakea koulutukseen, mikäli: 

  • olet työtön, työttömyysuhan alainen, toistaiseksi lomautettu tai jos määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua 
  • äidinkielesi ei ole suomi tai ruotsi 
  • sinulla on vähintään B1-tason suomen kielen taito sekä hyvä englannin kielen taito 
  • sinulla on aiempaa työkokemusta ja koulutus taloushallinnosta Suomessa tai ulkomailla 

Lisäksi sinulla on motivaatio oppia talouden eri osaamisalueita sekä tehtäviä ja olet kiinnostunut numeroista ja laskelmista. Olet tarkka, huolellinen sekä järjestelmällinen työssäsi ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin.

Millaisen työpaikan voit saada?  

Pyrimme löytämään hakijoille osaamiseen ja tavoitteisin sopivan yhteistyöyrityksen. Monipuoliset taloushallinnon työtehtävät painottuvat koulutuksen alussa erilaisiin avustaviin ja koordinoiviin tehtäviin. Halutessasi voit myös itse hakea yhteistyöyritystä työssäoppimisjaksolle. 

Hae välittömästi tai viimeistään 8.12.2023 

1. Hae koulutukseen täyttämällä hakemus TE-palveluiden sivuilla. Valinta kartoitusjaksolle tehdään koulutushakemusten perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Varmistathan ensin, että työnhakusi on voimassa TE-palveluissa.  

Hae tästä koulutukseen (koulutusnro 717029) 

2. Täytä osaamisprofiilisi Rastor-instituutin rekrytointijärjestelmään. Täyttämällä osaamisprofiilin voimme etsiä juuri sinulle sopivan yhteistyöyrityksen ja kertoa henkilökohtaisesti hakuprosessin etenemisestä. Osaamisprofiilisi toimii käyntikorttina yrityksiin.  

Täytä osaamisprofiilisi tästä

Koulutukseen kartoitusjaksolle pääsee mukaan 40 ja koulutuspäiville enintään 20 opiskelijaa.

Laajuus
Kesto 3,5 kk, sisältäen 5 päivän kartoitusjakson, 20 päivää koulutusta ja 8 viikkoa työssäoppimista