Tekoälyn perusteet ja hyödyntäminen liiketoiminnassa

Koulutuksen kesto 2 pv

Tekoäly (AI) on kaikkialla. Tässä koulutuksessa opit, miten tekoäly toimii ja millaista osaamista sen käyttöönotto vaatii. Emme kommunikoi ohjelmointikoodeilla, vaan tekoäly otetaan haltuun käytännönläheisesti asiantuntijan johdolla. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten voit hyödyntää tekoälyä liiketoiminnassasi ja miten huomioit sen käyttöön liittyvät juridiset ja eettiset näkökulmat.

Valitse yltä haluamasi toteutuskerta, saat lisätietoa ja voit ilmoittautua.
Hinta €
1 100 + alv 24%

Ota ensimmäinen askel tekoälyyn, et tarvitse aikaisempaa osaamista!

Tekoäly johtaa väistämättä työelämän murrokseen avaten uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja karsien rutiinitehtäviä. Siksi tekoälyn ymmärtäminen ja sen hyödyntäminen liiketoiminnassa on äärimmäisen tärkeää. Tässä käytännönläheisessä kouluksessa avautuvat tekoälyn ja koneoppimisen mahdollisuudet. Ajankohtaisimpiin tekoälyratkaisuihin, kuten kysymyksiin vastaavaan ja tekstiä tuottavaan ChatGPT:hen, koodia kirjoittavaan Copilot:iin sekä kuvia generoivaan DALL-E:en ja Midjourneyyn tutustutaan käytännönläheisillä esimerkeillä. 

Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat ymmärtää tekoälyn liiketoimintamahdollisuuksia ja haluavat oppia keskustelemaan tekoälyn mahdollisuuksista teknisten kumppaneiden kanssa. Suosittelemme kurssia erityisesti henkilöille, joiden vastuulla on organisaatioiden toimintatapojen ja prosessien edistäminen ja liiketoiminnan kehittäminen.

Koulutus ei edellytä erityistä ICT- tai datatiedeosaamista, vaan toisinpäin: se antaa ymmärryksen eri teknologioista ja siitä, mihin niitä kannattaa käyttää. 

Jos haluat tehdä huomisen ratkaisuja tänään, tämä koulutus vastaa sinun tarpeisiisi – tekoäly on jo täällä, johda sitä! 
 


Kouluttaja Pasi Lehtimäki esittelee kurssin sisällön, katso video (0:43) >