Espoo

Turvallisuusalan ammattitutkinto

ent. vartijan ammattitutkinto
Etä-/lähiopiskelu

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 10–15 kk

Turvallisuusalalla osaamisen ylläpito ja kehittäminen on tärkeää. Turvallisuusalan ammattitutkinnossa (ent. vartijan ammattitutkinto) laajennat osaamistasi toimia yksityisen turvallisuusalan tehtävissä. Hanki nyt laaja osaaminen toimia vaativalla ja kasvavalla turvallisuusalalla!

Alkaa


Hinta €
860

Mahdollisuus maksuttomaan oppisopimukseen

Laajenna osaamistasi toimia vartijan tehtävissä

Turvallusuusalan ammattitutkinnossa keskityt yksityisen turvallisuusalan työtehtäviin ja palveluihin sekä niihin liittyvään lainsäädäntöön. Opit tunnistamaan työtehtäviin liittyviä riskejä sekä vahinko-, ongelma- tai konfliktitilanteita ja toimimaan niissä tilanteen vaatimalla tavalla. Opit myös teknisten turvallisuusjärjestelmien hyödyt ja käyttötarkoituksen. Lisäksi tunnet työssäsi tarvittavat vartiointivarusteet ja voimankäyttövälineet. Koulutus antaa sinulle myös oleellista tietoa eri viranomaistoiminnoista.

Tämä turvallisuusalan koulutus parantaa asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitojasi niin sanallisessa kuin sanattomassa viestinnässä. Opintojesi aikana kehität myös organisaatiosi ja työyhteisösi käytäntöjä, sillä työssä oppiminen on olennainen osa ammatillista tutkintoa.

Koulutus sopii erityisesti sinulle, joka jo työskentelet vartijan työtehtävissä ja olet suorittanut vartijakortin.

Laajuus
Koulutuksen suunniteltu kesto on 10–12 kk. Siihen sisältyy enintään 12 koulutuspäivää sekä omaan työhön sovellettavia harjoitustehtäviä ja itsenäistä verkko-opiskelua 4–8 h viikossa. Koulutuspäivien määrä vaihtelee henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.