Turvallisuusalan ammattitutkinto, Espoo

ent. vartijan ammattitutkinto

Turvallisuusalalla osaamisen ylläpito ja kehittäminen on tärkeää. Turvallisuusalan ammattitutkinnossa (ent. vartijan ammattitutkinto) laajennat osaamistasi toimia yksityisen turvallisuusalan tehtävissä. Hanki nyt laaja osaaminen toimia vaativalla ja kasvavalla turvallisuusalalla!

Laajenna osaamistasi toimia vartijan tehtävissä

Turvallusuusalan ammattitutkinnossa keskityt yksityisen turvallisuusalan työtehtäviin ja palveluihin sekä niihin liittyvään lainsäädäntöön. Opit tunnistamaan työtehtäviin liittyviä riskejä sekä vahinko-, ongelma- tai konfliktitilanteita ja toimimaan niissä tilanteen vaatimalla tavalla. Opit myös teknisten turvallisuusjärjestelmien hyödyt ja käyttötarkoituksen. Lisäksi tunnet työssäsi tarvittavat vartiointivarusteet ja voimankäyttövälineet. Koulutus antaa sinulle myös oleellista tietoa eri viranomaistoiminnoista.

Tämä turvallisuusalan koulutus parantaa asiakaspalvelu- sekä vuorovaikutustaitojasi niin sanallisessa kuin sanattomassa viestinnässä. Opintojesi aikana kehität myös organisaatiosi ja työyhteisösi käytäntöjä, sillä työssä oppiminen on olennainen osa ammatillista tutkintoa.

Koulutus sopii erityisesti sinulle, joka jo työskentelet vartijan työtehtävissä ja olet suorittanut vartijakortin.

Kysy lisätietoja
Pia Imeläinen osaamispäällikkö 040 531 4812 pia.imelainen@rastorinst.fi
860 €

Mahdollisuus maksuttomaan oppisopimukseen

Koulutuksen kesto 10–15 kk
Koulutuspäivät Yksilöllisen opiskelusuunnitelman mukaan

Espoo
30.3.2022