Työsuhdeasiat tutuksi, Espoo

Työlainsäädäntö toimii raamina työntekijöiden oikeudenmukaiselle ja tasapuoliselle kohtelulle. Tunnetko HR-tehtävien taustalla vaikuttavat lakisääteiset velvoitteet? Kurssilla käydään läpi työlainsäädännön ja työsuhdeasioiden perusteet. Tutustut myös mm. työsopimuksen tekemisen säädöksiin.

Lisätietoa koulutuksesta

Tältä kurssilta viet ajantasaisen työlainsäädännön ja työsuhdeasioiden tuntemuksen omaan yritykseesi ja varmistat näin yrityksesi moitteettoman henkilöstöpolitiikan. 

Opit tuntemaan työlainsäädännön vaatimukset ja noudattamaan niitä työssäsi. Tulkitset säännöksiä siten, että edistät kestävää henkilöstöpolitiikkaa ja työntekijöiden tasavertaista kohtelua. Näin parannat työhyvinvointia. Koulutuksessa opit myös, kuinka tuet esimiehiä, vaikutat myönteisesti työilmapiiriin ja edistät positiivista työnantajakuvaa.

Koulutus soveltuu HR-tehtävissä toimiville ja kaikille, joiden tulee työssään tuntea työlainsäädännön ja työsuhdeasioiden perusteet. Se soveltuu myös palkanlaskijoille, jotka neuvovat organisaatiossa henkilöstöhallinto- ja HR-asioissa. 

Kurssi on osa Henkilöstöassistentin tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin jatkaa opintojasi henkilöstöassistentiksi asti.

Kysy lisätietoja
Susanna Valkeus osaamispäällikkö 050 358 1303 susanna.valkeus@rastorinst.fi
1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2,5 kk
Koulutuspäivät 3

Espoo
28.9.2021