Työteknikon koulutusohjelma

Koulutuksen kesto 18–24 kk

Pätevöidy työnjohtajaksi! Työteknikkokoulutuksen jälkeen voit toimia työnjohtajana, tiimivastaavana tai asiantuntijatehtävissä. Valitset koulutuksen sisällön sen mukaan, millä teollisuuden, rakentamisen tai tekniikan alalla toimit. Työteknikkokoulutus on käytännönläheistä ja joustavaa opiskelua työn ohessa. Etäkoulutuspäivien lisäksi voit valita lähikoulutuspäiviä eri paikkakunnilla.

Hinta €
5 790

MAKSUTTOMAT TYÖTEKNIKKO-INFOT

Tule kuulemaan lisää maksuttomaan infoon! Tilaisuudessa kuulet tarkemmin koulutuksen hyödyistä ja tutkinnon suorittamisesta. Varmistut siitä, että koulutus on juuri sinua varten. Infotilaisuuteen voit osallistua etäyhteydellä.

Tuotannon, rakennusalan tai tekniikan (mm. LVI, KVV ja IV) työnjohtajakoulutus

Kaipaatko haasteita nykyiseen työhösi tai haluaisitko edetä urallasi? Ovatko työsi tai toimintaympäristösi muuttuneet, ja tarvitset uutta osaamista? Arvostetun työteknikkokoulutuksen työelämän asiantuntijakouluttajat varmistavat, että saat työnjohtajan tehtävässä vaadittavaa osaamista, joka kantaa läpi koko työelämän.

Työteknikon koulutusohjelmaan sisältyy tekniikan alan erikoisammattitutkinto sekä oman alasi syventävät ammatilliset opinnot. Nämä suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä. Mikäli olet jo suorittanut alan erikoisammattitutkinnon, voit täydentää opintojasi meillä Työteknikoksi!

Koulutuksessa kehität osaamistasi erityisesti työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta, joten koulutuksen suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa. 

Työnjohtajakoulutuksen hyödyt

Koulutuksen jälkeen projektien ja urakoiden piuhat pysyvät hyppysissäsi. Perehdyt aikataulu- ja projektinhallintaan, kustannustehokkuuteen, laadunvarmistukseen, työturvallisuuteen sekä alan lainsäädäntöön. Kehität esihenkilö- ja vuorovaikutustaitojasi johtaaksesi tiimiäsi. Tämän työnjohdon koulutuksen jälkeen toimit pätevänä esihenkilönä tai työnjohtajana sekä teollisuudessa että työmailla. 

Kenelle Työteknikkokoulutus sopii?

Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai työnjohdon tehtäviin siirtyvä. Työteknikon koulutusohjelma on tarkoitettu työnjohto-, esihenkilö- ja tiimivastaavan tehtävissä toimiville. Se sopii myös asiantuntijan ja tuotantovastaavan tehtävissä työskenteleville tai teknisten alojen yrittäjille.

Näin pääset mukaan

Kun ilmoittaudut Työteknikon koulutusohjelmaan, kartoitamme yhdessä, minkä erikoisammattitutkinnon valitset ja mitkä syventävät ammatilliset opinnot sopivat parhaiten tilanteeseesi. Katso tarkemmat ilmoittautumisohjeet tästä >>

Laajuus
Koulutusohjelma sisältää:
1. Erikoisammattitutkinnon, 10–15 kk, 8–10 koulutuspäivää, 180 osp
2. Syventävät ammatilliset opinnot, 8–9 kk, 8–10 koulutuspäivää