Koulutus on tehokas tapa edetä uralla

Samuel Rossi, oppisopimuskoulutus

Samuel Rossi

Vaikuttaja Samuel Rossi on elävä esimerkki siitä, että koulutus, jossa saa yhdistää työnteon ja opiskelun, on tehokas tapa edetä uralla. Ja Rossi todella on opiskellut – nyt meneillään on peräti kolmas tutkinto.

Samuel Rossin, Siloposkisusanna-tilillä on 25 tuhatta seuraajaa Instagramissa. Hänen vaimonsa Aino Rossi eli Uino Aino on Suomen tunnetuimpia muotibloggaajia.

– Kun kävelemme kaupungilla, meidät monesti tunnetaan ja pysäytetään jopa yhteiskuvaa varten, Samuel Rossi kertoo.

Tällaisten seuraajamäärien eteen on tehty töitä. Silti Rossi kutsuu some-vaikuttajuuttaan harrastukseksi; se, mitä näemme Instagramissa, on vain yksi osa Rossin elämää. Samuel Rossi on nimittäin nuoresta iästään huolimatta ehtinyt luoda kiinnostavan uran ja päässyt mukaan isoihin juttuihin. Hän on muun muassa perustanut oman esteettisen klinikan ja ollut mukana perustamassa yhtä suurimmista kotimaisista turvayhtiöistä. Keväällä 2019 lanseerattiin uusi tv-kanava INEZ, jonka perustajista Rossi on yksi.

Työskentelyn ja opiskelun yhdistäminen on ollut Rastorin kautta helppoa ja olen erittäin tyytyväinen koulutuksiin ja niiden tuomiin urakehityksiin!
Samuel Rossi

– Moni ikäiseni on joko luonut urapolkua työskentelemällä tai on nyt 25-vuotiaana valmistumassa opiskeltuaan kauan. Olen itse tehnyt nämä molemmat, ja se on oppisopimuskoulutuksen ansiota.

Rossi on elävä esimerkki siitä, että koulutus, jossa saa yhdistää työnteon ja opiskelun, on tehokas tapa edetä uralla. Ja Rossi todella on opiskellut – nyt meneillään on peräti kolmas erikoisammattitutkinto Rastor-instituutissa. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa edelsivät yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (nyk. johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto) ja turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto.

– Polku tähän pisteeseen on ollut raskas, mutta työskentelyn ja opiskelun yhdistäminen on ollut helppoa ja olen erittäin tyytyväinen koulutuksiin ja niiden tuomiin urakehityksiin! Voin helposti sanoa, että olen varmasti Suomen "numero yksi" oppisopimuskoulutuksen puolestapuhujana.

Tutustu koulutuksiin: 

Koulutuksemme on suunniteltu työurasi eri vaiheisiin. Olipa tarpeesi uudistua nykyisessä työssäsi, laajentaa osaamistasi tai edetä työurallasi, voimme auttaa sinua matkallasi tunnistettavaan muutokseen.

TUTUSTU KOULUTUKSIIN


*Artikkeli on julkaistu Rastorin verkkosivuilla. Rastor ja Markkinointi-instituutti yhdistyivät 1.1.2020. Uuden yrityksen nimeksi tuli Rastor-instituutti.