Etäkoulutus

Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Monimuoto etänä

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12 kk

Kehitä liiketoimintaasi palvelumuotoilun keinoin ja kasvata myyntiä! Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto auttaa ymmärtämään, miten asiakkaita kiinnostava palvelu kehitetään ja miten sille rakennetaan asiakaslähtöiset myyntiargumentit. Koulutus ei edellytä aiempaa tuotekehityksen osaamista.

Alkaa


Hinta €
1 590

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

KOULUTUSINFO ti 13.6. klo 14–14.45

Sopiiko tämä koulutus sinulle? Tule kuulemaan lisää maksuttomaan infotilaisuuteen. Infotilaisuus järjestetään etäyhteydellä.

Tuotteista palvelusi ja vauhdita liiketoimintaasi

Tämä palvelumuotoilukoulutus edistää palvelu- tai tuoteideasi toteutumista, sillä koulutuksen aikana kehität ideastasi asiakaslähtöisen palvelun tai toimintamallin. Tavoitteena on tehdä palvelusta, tuotteesta tai prosessista toimiva ja sujuva, mikä houkuttelee asiakkaita – ulkoisia tai organisaation sisäisiä.

Asiantuntijoiden ohjauksessa opit asiakasymmärrystä ja perehdyt palvelumuotoilun menetelmiin, tuotteistamisen vaiheisiin ja lanseeraukseen. Opit ajattelemaan käyttäjä- ja asiakaslähtöisesti ja tuotteistamaan palvelusi siten, että se palvelee niin loppukäyttäjää kuin yrityksesi tavoitteita. Ymmärrät palvelun hinnoittelun ja sen taloudelliset vaikutukset. Koulutuksessa opit myös tekemään strategisia valintoja.

Palvelumuotoiluun painottuva tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka kehität palveluita tai tuotteita, vastaat esihenkilönä liiketoiminnan kehittämisestä tai toimit yrittäjänä.

Tarjoamme tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon johtavaa koulutusta myös eri toimialoille ja erilaisilla painotuksilla. Katso tästä kaikki palvelumuotoilun ja tuotekehitystyön koulutukset.