Resurssitarve taloushallinnon tehtävissä?

Etsimme työssäoppimispaikkoja Pohjois-Pohjanmaan, Lapin ja Kainuun alueelta Taloushallinnon osaajaksi F.E.C -koulutuksen osallistujille.

Taloushallinnon osaajaksi F.E.C on rekrytoiva koulutus, jonka kautta voit saada työntekijän taloushallintoon. Työnkuvaan voi sisältyä taloushallinnon työtehtävien lisäksi myös muita hallinnollisia tai toimistotehtäviä. Pääpaino koulutuksen alussa voi olla erilaisissa avustavissa ja koordinoivissa tehtävissä. 

Yritys valitsee koulutuksen hakijoista soveltuvimman henkilön työskentelemään kuuden kuukauden ajaksi koulutussopimuksella. Koulutettava henkilö työskentelee yrityksessä sekä opiskelee samanaikaisesti Rastor-instituutissa perehtyen taloushallinnon olennaisimpiin osaamisalueisiin; kirjanpitoon, palkanlaskentaan, reskontrien hoitamiseen sekä tilinpäätöksen laatimiseen.  

F.E.C -koulutuksen edut yritykselle

F.E.C -koulutus on helppo ja riskitön väylä arvioida uuden henkilön sopivuutta tehtävään ja kasvattaa uusi ammattilainen yrityksen palvelukseen. Valitset koulutuksen hakijoista teillä avoinna olevaan tehtävään parhaiten soveltuvan henkilön. Koulutuksen päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaan koulutuksen saanut osaaja, jonka voit halutessasi palkata suoraan työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

rekrykoulutusprosessi-yrityksille.jpg

Koulutettavan kanssa solmitaan koulutussopimus

Yritys, koulutettava ja Rastor-instituutti allekirjoittavat F.E.C -koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana koulutettava työskentelee yrityksessä ja osallistuu Rastor-instituutin järjestämiin koulutuspäiviin. Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus, mutta se ei sido yritystä rekrytointiin.

Ajankohta ja kesto

Koulutus alkaa joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan 17.6.2022 mennessä, kun sopiva koulutettava löytyy. Koulutus päättyy 28.9.–12.12.2022 (lomajakso on 18.–22.7.). Koulutussopimuksen kokonaiskesto on kuusi kuukautta sisältäen 100 päivää yrityksessä työskentelyä sekä 20 päivää koulutusta Rastor-instituutissa.

Hinta

Hakijoiden esittely on maksutonta. Jos hakijoista löytyy tarpeeseesi sopiva henkilö, koulutuksen hinta on 1000 €/kk/hlö + alv 24 %.

Miten edetä?

Ota rohkeasti yhteyttä jo kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien hakijoiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään.

Mauri Halonen
myyntijohtaja, Rastor-instituutti, Oulu
p. 040 566 9644
mauri.halonen@rastorinst.fi

Heidi Romppainen
asiakkuuspäällikkö, Rastor-instituutti, Oulu
p. 050 569 8912
heidi.romppainen@rastorinst.fi

 

Taloushallinnon osaajaksi F.E.C -koulutuksen sisältö 

  • Talouden perusteet 
  • Kirjanpidon perusteet 
  • Reskontrat taloushallinnossa ja alv:n perusteet 
  • Sähköisen taloushallinnon harjoitus 
  • Palkanlaskennan perusteet ja vuosilomalaskenta
  • Tilinpäätöksen laatiminen

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

FEC-koulutus (Further Educated with Companies) on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta korkeakoulutetuille työnhakijoille. FEC-koulutus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden valita työnhakijoiden keskuudesta potentiaalinen työnhakija kehittymään ja kouluttautumaan tehtävissään. Koulutus toteutetaan yhteistyössä paikallisen TE-palveluiden kanssa.