Uusien osaajien tarve taloushallinnon tehtävissä?

Etsimme työssäoppimispaikkoja Pohjois-Pohjanmaan, Lapin ja Kainuun alueelta Taloushallinnon osaajaksi F.E.C -koulutuksen osallistujille.

Taloushallinnon osaajaksi F.E.C on rekrytoiva koulutus, jonka kautta voit saada työntekijän taloushallintoon tai hallinnon tehtäviin. Työnkuvaan voi sisältyä taloushallinnon ja HR:n työtehtävien lisäksi myös muita hallinnollisia tai toimistotehtäviä. Pääpaino koulutuksen alussa voi olla erilaisissa avustavissa ja koordinoivissa tehtävissä. 

Yritys valitsee koulutuksen hakijoista soveltuvimman henkilön työskentelemään kuuden kuukauden ajaksi koulutussopimuksella. Koulutettava henkilö työskentelee yrityksessä sekä opiskelee samanaikaisesti Rastor-instituutissa perehtyen taloushallinnon olennaisimpiin osaamisalueisiin; kirjanpitoon, palkanlaskentaan, reskontrien hoitamiseen, tilinpäätöksen laatimiseen sekä HR:n perusteisiin  

F.E.C -koulutuksen edut yritykselle

F.E.C -koulutus on helppo ja riskitön väylä arvioida uuden henkilön sopivuutta tehtävään ja kasvattaa uusi ammattilainen yrityksen palvelukseen. Valitset koulutuksen hakijoista teillä avoinna olevaan tehtävään parhaiten soveltuvan henkilön. Koulutuksen päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaan koulutuksen saanut osaaja, jonka voit halutessasi palkata suoraan työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

Näin uuden osaajan rekrytointi etenee: 

Koulutettavan kanssa solmitaan koulutussopimus

Yritys, koulutettava ja Rastor-instituutti allekirjoittavat F.E.C -koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana koulutettava työskentelee yrityksessä ja osallistuu Rastor-instituutin järjestämiin koulutuspäiviin. Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus.

Ajankohta ja kesto

Koulutus alkaa joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan viimeistään lokakuussa, kunnes sopiva koulutettava löytyy. Koulutussopimuksen kokonaiskesto on kuusi kuukautta sisältäen 100 päivää yrityksessä työskentelyä sekä 20 päivää koulutusta Rastor-instituutissa. Lomajakso on 27.12.2023–3.1.2024.

Hinta

Hakijoiden esittely on maksutonta. Jos hakijoista löytyy tarpeeseesi sopiva henkilö, koulutuksen hinta on 1000 €/kk/hlö + alv 24 %.

Miten edetä?

Ota rohkeasti yhteyttä jo kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien hakijoiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään. Varaa puolen tunnin etätapaaminen, niin jutellaan lisää.

VARAA TÄSTÄ

Heidi Romppainen
asiakkuuspäällikkö
p. 050 569 8912
heidi.romppainen@rastorinst.fi

Taloushallinnon osaajaksi F.E.C -koulutuksen sisältö 

  • Talouden perusteet 
  • Kirjanpidon perusteet 
  • Reskontrat taloushallinnossa ja alv:n perusteet 
  • Sähköisen taloushallinnon harjoitus 
  • Palkanlaskennan perusteet ja vuosilomalaskenta
  • Tilinpäätöksen laatiminen
  • HR:n perusteet

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

FEC-koulutus (Further Educated with Companies) on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta korkeakoulutetuille työnhakijoille. FEC-koulutus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden valita työnhakijoiden keskuudesta potentiaalinen työnhakija kehittymään ja kouluttautumaan tehtävissään. Koulutus toteutetaan yhteistyössä paikallisen TE-palveluiden kanssa.