Mitä sinä arvostat uuden työn hakemisessa? 

Oletko uutta työtä hakiessasi törmännyt työläisiin rekrytointiprosesseihin? Tuntuuko, että työnhakuilmoituksen sisältö ei aina vastaa todellisuutta tai olet erilaisessa elämäntilanteessa muihin hakijoihin nähden?

Työnhakijamme ovat työttömiä tai työttömyysuhan alla, samantyyppisessä elämäntilanteessa olevia HR:n, markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon osaajia. Jätä meille osaamisprofiilisi, niin hoidamme rekrytoinnin vastuullisesti pitämällä sinua ajan tasalla ja varmistamalla oikeudenmukaisen kohtelun.

Saat huolellisen perehdytyksen ja koulutuksen työssä onnistumisen tueksi. Pidämme myös huolen, että työnantaja ja työn sisältö vastaavat juuri sitä, mitä haet unelmatyöltäsi.

Tervetuloa infotilaisuuteemme ke 25.8. klo 13 kuulemaan tällä hetkellä haussa olevista ja syksyllä alkavista rekrytointiin tähtäävistä koulutuksistamme sekä rekrytointipalvelustamme.

ILMOITTAUDU MUKAAN


TEE OSAAMISPROFIILI JA NAPPAA UNELMIESI TYÖPAIKKA!

TEE OSAAMISPROFIILI NYT

Miksi sinun kannattaa jättää osaamisprofiilisi meille?

check_90x84.png Nopea ja helppo väylä löytää unelmien työpaikka.

check_90x84.png Osaamistarpeita vastaava ja työn omaksumista helpottava koulutus.

check_90x84.png Laaja työnantajaverkosto - paljon piilotyöpaikkoja.

check_90x84.png Hakijamme ovat monenlaisista syistä työttömiä tai lomautettuja, joten kaikki ovat työtä hakiessaan samantyyppisessä elämäntilanteessa. 

Olemme keränneet hyödyllisiä ohjeita työnhakua varten. Ota vinkit talteen!

Koulutuspaketti rakennetaan tarvittaessa työnantajan kanssa osaamistarpeen mukaan.
Koulutusalat ovat HR, markkinointi, taloushallinto ja myynti.