Webinaarit • 15.11.2023

Apua yritysten muutosneuvotteluiden hallintaan

Miten hoidat muutosneuvottelut laadukkaasti työntekijöitä kunnioittaen ja yrityksesi mainetta vaalien

Yritysten ja organisaatioiden muutosneuvottelut tai henkilöstövähennystarpeet ovat nyt huolestuttavan jokapäiväisiä uutisia. Vastuut ja velvollisuudet korostavat ammattilaisten avun tarvetta muutosten hallinnassa, joten tule webinaariimme kuulemaan vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • mitä työlainsäädännön mukaisia velvollisuuksia ja oikeuksia yritykselläsi on mahdollisissa muutos- ja sopeuttamistilanteissa? Mitä uutta laki sanoo muutosturvasta?
  • millaista konkreettista ja asiantuntevaa apua Rastor-instituutti voi tarjota inhimilliseen ja tehokkaaseen muutostilanteiden hallintaan?
  • miten minimoida haitat työntekijöille ja varmistaa samalla, että yrityksesi maine ja positiivinen yrityskuva säilyvät muutosten keskellä?

Webinaarissa opit, mitä muutosturva pitää sisällään ja mitä sinun tulee ottaa huomioon, jotta pystyt viestimään työntekijöillesi prosessin vaiheista ja työntekijöiden mahdollisuuksista.

Puhujana webinaarissa on Rastor-instituutin muutosturvapalveluiden asiantuntija Marjo Heijari. Voit ottaa myös heti yhteyttä asiantuntijoihimme.

Lue lisää

Lataa webinaarin tallenne