Maksuton webinaari 6.6.2023

Tule webinaariimme kuulemaan uusista ja olemassa olevista mahdollisuuksista, joilla pystyt tukemaan liiketoiminnan ja henkilöstön työsuhteen elinkaaren eri vaiheita sekä sujuvoitat toimintaa kustannustehokkaasti.

Olemme koostaneet webinaarin mittaisen kokonaisuuden käytännön ratkaisuista ja keinoista, joten uskomme, että jokaiselle löytyy jotain uutta!

Uusien osaajien rekrytointi
Perinteisten rekrytointitapojen rinnalla on myös vaihtoehtoisia rekrytointikanavia ja -mahdollisuuksia saada uusia osaajia. Kun valmiita osaajia ei ole tarjolla, rekrytoivat koulutukset ovat helppo ja nopea tapa paikata osaajapulaa.

Osaamisen kehittäminen
Liiketoimintaympäristön muutokset vaativat henkilöstön osaamisen uudistamista tukemaan liiketoiminnan menestymistä. Olipa kyseessä nykyisen osaamisen täydentäminen tai kokonaan uuden liiketoiminta-alueen haltuunotto, löydämme yhdessä keinot juuri sinun tarpeisiisi.

Kun organisaatiossa sattuu ja tapahtuu
Toisinaan muutos- ja sopeutustilanteet ovat todellisuutta, ja silloin on tärkeintä päästä eteenpäin mahdollisimman pienin vaurioin. Kuulet, millaisia turvaa voit tarjota henkilöstöllesi, kun haluat tukea irtisanottua tai lomautettua henkilöstöä. Kerromme myös, millaisia oikeuksia ja velvollisuuksia uusi yli 55-vuotiaita koskeva laajennettu muutosturvalaki tuo tullessaan.

työsuhteen-elinkaari-800x400px.jpg

Puhujina webinaarissa ovat kokeneet asiantuntijat, Rastor-instituutin rekrytointikonsultti Marjo Heijari sekä HR:n ja työhyvinvoinnin tarjoomapäällikkö Irmeli Kalliosalmi.

Webinaarin sisältö ja aikataulu:
Avaus
4:02 Työsuhteen elinkaarella
5:50 Rekrytoivat koulutukset: Yritys voi löytää koulutetun ja motivoituneen työntekijän
- RekryKoulutus ja F.E.C -koulutus
- Suorarekrytointipalvelu
21:37 Osaamisen kehittäminen liiketoiminnan muutoksessa: tavoitteena liiketoiminnan jatkumisen turvaaminen
- TäsmäKoulutus
- Ammatilliset koulutukset
- Täydennyskoulutus
32:10 Irtisanominen ja lomautus
- Muutosturva
- Muutosturva 55+
- MuutosKoulutus
- Uraohjaus
46:04 Työssäjaksaminen/työuran pidentäminen
- Laajennettu muutosturva
- Palkkatuki
- Urakehityksen tukeminen
55:22 Kysymykset ja ota yhteyttä

Lataa webinaaritallenne