Yhdessä pidemmälle – kiihdytä kasvua osaamista ja kilpailutekijöitä johtamalla

Maksuton webinaari 9.5.2023

Miten työelämää uudistetaan, jotta tuottavuus ja osaaminen turvataan?Millä keinoin menestyjät vahvistavat kilpailukykyä? Miten osaamista ja kyvykkyyksiä johdetaan?

Webinaarissamme kuulet Oulun yliopiston vararehtori Tapio Koivun ja Rastor-instituutin kasvu- ja kehitysjohtaja Topi Järvisen näkemyksiä kilpailukyvyn kehittämisestä sekä työelämän uudistamisesta osaamisella ja yhteistyöllä.

Osaamisen johtaminen tuottamaan kilpailuetua

”Ilman osaamisen johtamista organisaatio ei johda toimintaansa itse, vaan ajelehtii liiketoiminnan tuulien mukana. Ollaan jo karilla, jos kyvykkyyksien kehittäminen nähdään kulueränä eikä kilpailukyvyn vahvistajana.”
Marika Koivuniemi

Oulun yliopiston ja Rastor-instituutin yhteistyö tukee työelämän ja yritysten kehittämistä. Webinaarissa pureudumme osaamisen johtamisen liiketoimintahyötyihin Oulun yliopiston liiketoiminnan kehittämispäällikkö Marika Koivuniemen sekä Rastor-instituutin tarjoomapäällikkö Irmeli Kalliosalmen johdolla.

Kiihdytä kasvua osaamista ja kilpailutekijöitä johtamalla – webinaarin teemat:

  • Kasvua ja kilpailukykyä – uudistamme suomalaista työelämää yhteistyöllä Tapio Koivu, vararehtori, Oulun yliopisto ja Topi Järvinen, kasvu- ja kehitysjohtaja, Rastor-instituutti
  • Osaamisen johtamisen malli tuottaa kilpailuetua Marika Koivuniemi, liiketoiminnan kehittämispäällikkö, Oulun yliopisto ja Irmeli Kalliosalmi, tarjoomapäällikkö, Rastor-instituutti

Lataa tallenne ja puhalla tuulta kasvun purjeisiin! Webinaari on maksuton.

Lataa webinaaritallenne

Tuulta kasvun purjeisiin Oppimisen johtaminen -valmennuksen avulla!

Lue lisää