Markkinoinnin uudet 4P:tä

Webinaari 16.2.2021

People, purpose, passion, platform! Löytyykö näistä vastaus modernin markkinoinnin haasteisiin? 

McCarthyn ja Kotlerin markkinoinnin 4P-malli on ollut läpi vuosien lukuisten markkinointistrategioiden perustana halki koko maailman. Tuttu malli saa täydennystä, kun Eka Ruola loi vanhan mallin tueksi markkinoinnin uudet 4P:tä.

Kyseessä on paitsi vastaus modernin markkinoinnin perimmäisiin haasteisiin myös inspiroiva ruiske tehdä markkinointia tehokkaammin ja kaikin puolin energisemmin. Uudet 4P:tä kytkeytyvät vanhaan malliin luoden viitekehyksen, joka siivittää yrityksen matkaa aidoksi kehittyväksi ja kannattavaksi markkinointiyritykseksi – oli kyseessä sitten B2C- tai B2B-yritys.

Tässä webinaarissa asiantuntija Chief Creative Officer Eka Ruola johdattaa kuulijansa modernin markkinoinnin olennaisuuksien äärelle. 

Webinaarin sisältö:

  • miten luodaan kestävää ja ihmisiä aidosti puhuttelevaa markkinointia, joka tuottaa tulosta
  • markkinoinnin mahdollisuudet kasvun moottorina
  • 4P:n vaikutukset liiketoiminnan kehittämisessä 
  • miten emotionaalinen taso tukee teoriaa

Lataa maksuton webinaaritallenne 

Webinaarin puhujana toimii Eka Ruola

Eka Ruola on yksi Suomen tunnetuimmista ja palkituimmista luovista johtajista, brändistrategeista ja markkinoinnin asiantuntijoista – sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. 

Tällä hetkellä Ruola valmistelee kirjaa Markkinoinnin Uudet 4P:tä (Alma Talent), joka julkaistaan huhtikuussa 2021. Samassa yhteydessä Ruola ottaa kilpailukieltonsa jälkeen vastuulleen Turussa ja Helsingissä vaikuttavan hybriditoimisto Nitro Groupin pääomistajuuden. Ruola pyörittää myös Ruola’s Platformia, joka toimii sijoitusyhtiönä ja alustana Ruolan teksteille ja esiintymisille. Tämän lisäksi Ruola vaikuttaa Vincit Oyj:n ja Kyrö Distilleryn hallituksissa.

Eka Ruola on toiminut useiden kansallisten ja kansainvälisten kilpailujen raadin jäsenenä tai puheenjohtajana. Näitä ovat mm. Cannes Lions, Clio Awards, The One Show, New York Festivals ja Effie Awards. Vuonna 2015 Ruola palkittiin New Yorkissa ensimmäisenä suomalaisena Internationalistin Agency Innovator -palkinnolla.
 

Jaa sivu