Menestyvän myyjän reseptit ajan- ja energianhallintaan

Webinaari 12.5.2020 

Monen myyjän työn luonne ja aikataulut ovat sellaisia, että työn ja vapaa-ajan raja-aita on häilyvä. Kuorimittavat keskeytykset varastavat tärkeää asiakasaikaa ja priorisointitaidot joutuvat koetukselle. Miten jaksottaa päivän aktiviteetit oikein, jotta energiatasot pysyvät korkeana ja työpäivä pysyy tuottavana?

Myyjien tuleekin keskittyä entistä vahvemmin oman työn ja tekemiseen suunnitteluun, jonka lisäksi varsinkin haastavina aikoina fokus omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin nousee todella tärkeään rooliin. Tässä webinaarissa kuulet reseptit ajan ja energianhallintaan ja parempaan palautumiseen.

Webinaarissa käsitellään mm. seuraavia aiheita: 

  • Miten menestyvä myyjä rakentaa työviikkonsa siten, että aika ja energia suunnataan oikeisiin asioihin? 
  • Miten jaksottaa päivän aktiviteetit oikein, jotta energiatasot pysyvät korkeana ja työpäivä pysyy tuottavana?
  • Miten välttää sinkoilu & kuormittavat keskeytykset ja rauhoittaa tärkeä asiakasaika? 
  • Mitkä vanhat viisaudet ja tuoreet teknologiat auttavat modernia myyjää pärjäämään paremmin kiireen keskellä? 

Webinaarin asiantuntijana toimii myyntityön ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja Sani Leino. Sani raottaa miten vanhat viisaudet ja tuoreet teknologiat auttavat modernia myyjää pärjäämään paremmin kiireen keskellä. Hän neuvoo, miten eliminoit todella haitalliset jatkuvat keskeytykset ja keskityt tuottavaan tekemiseen. 

Mukana on myös Firstbeat:n asiakkuusvastaava Jan-Erik Lind. Jan-Erik kertoo huomioista myyjien palautumisesta ja stressitasoista mitatun datan perusteella. Hänellä on myös esimerkkejä myyjän päivästä ja niin kutsutusta ”boreout”-efektistä, joka on nähtävissä pitkittyneen koronatilanteen takia.  

Tule kuulemaan parhaita käytäntöjä ja nappaa vinkit käyttöösi!

Webinaari on maksuton. 

Lataa webinaaritallenne