Webinaari 23.1.2024 

Miten tekoäly nostaa palvelumuotoilun uudelle tasolle?

Tässä webinaarissa sukelletaan tekoälyn yleistasoa syvemmälle. Keskitymme siihen, miten voit hyödyntää generatiivistä tekoälyä työkaluna palvelumuotoilussa. Saat parhaat tehot irti tekoälystä, kun hallitset tekoälyn kanssa keskustelun eli promptaamisen.

Oikein käytettynä tekoäly auttaa muotoilemaan palveluja laadukkaammin, luovemmin ja tehokkaammin. Innostava ja käytännönläheinen webinaari sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet tekoälyn hyödyntämisestä palvelumuotoilussa – roolista tai osaamistasosta riippumatta.

Webinaarin jälkeen:

  1. Ymmärrät mahdollisuudet generatiivisen tekoälyn hyödyntämisessä palvelumuotoilussa.
  2. Käytät tekoälyä tehokkaammin palvelumuotoilussa kolmen C:n muistisäännön avulla.
  3. Oivallat esimerkeistä, miten tekoälyä voidaan hyödyntää palvelumuotoilun eri vaiheissa.

Lataa webinaaritallenne

Matias_Vaara_palvelumuotoilu_tekoaly_500x300.jpg

Webinaarin asiantuntija Matias Vaara.

Matias Vaara on palvelumuotoilija ja tekoälykouluttaja, joka on innostunut tekoälyn monipuolisesta hyödyntämisestä palvelumuotoiljan työvaiheissa. 

Matiaksella on 14 vuoden kokemus digitaalisten palvelujen muotoilusta. Hän on toiminut kansainvälisen muotoilutoimisto Ideanin muotoilujohtajana. Vuosien varrella Matiaksen asiakkaita ovat olleet mm. Nokia, Swatch, Fiskars ja Finnair. 

Matias on kouluttanut mm. KONE:n ja Futuricen tiimejä tekoälyn hyödyntämisessä palvelumuotoilussa. Lisäksi hän kirjoittaa suosittua uutiskirjettä Generative AI for Design and Innovation. Matias on julkaissut myös kirjan Creative Prompts.

Matiaksen kanssa webinaaristudiossa on Rastor-instituutin tarjoomapäällikkö Liisa Tuhkanen.