Tulevaisuuden osaamistarpeet henkilöstöjohtamisessa ja HR-ammattilaisen arjessa

Webinaari 28.2.2017

Tulevaisuudessa HR-ammattilaiset toimivat liiketoiminnan ytimessä proaktiivisesti asiakastarpeet ja niiden muutokset huomioiden. Tämä edellyttää HR-ammattilaiselta uudenlaista ajattelua, dynaamisuutta, innovatiivisuutta, innostusta, yhteistyökykyä sekä aivan uudenlaisia osaamisia.

Webinaarin sisältö

HR:n rooli tulee muuttumaan mm. ulkoistusten, robottien ja tekoälyn myötä. Mutta jotta kaikki tämä voisi toteutua ja toimia arjessa, täytyy liiketoiminnan ja henkilöstöjohtamisen perustan ja rakenteiden olla kunnossa. Mitä enemmän hyödynnämme teknologiaa, sitä tärkeämmäksi ihmiset ja ihmisten johtaminen tulee.

Webinaarin asiantuntijana toimii Anne Haggrén. Anne on pitkän linjan henkilöstöjohtamisen ammattilainen, jolla on näkemystä ja kokemusta kokonaisvaltaisen ja liiketoimintalähtöisen henkilöstöjohtamisen strategisesta kehittämisestä ja käytännön toteuttamisesta erilaisissa organisaatioissa. Anne Haggren oli perustamassa henkilöstöjohtamisen asiantuntijataloa, Virvoa. Tällä hetkellä hän toimii konsulttina erilaisissa henkilöstötoimen hankkeissa.

Tämä webinaari on  Markkinointi-instituutin tuottama. Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät 1.1.2020 Rastor-instituutiksi.

Lataa webinaaritallenne

Kehity HR-ammattilaisena ja varmista, että tietosi on ajan tasalla! Tutustu Rastor-instituutin HR-koulutuksiin