Webinaarit • 08.03.2024

Työelämä 2024 – miten ennakkoluulottomat ja rohkeat työnantajat voittavat pelin

Työelämä 2024 – miten ennakkoluulottomat ja rohkeat työnantajat voittavat pelin

Rohkenetko viedä työyhteisösi kohti ennakkoluulotonta työelämää? Onko organisaatiosi tähän valmis? Rekrytointikouluttaja ja organisaatiopsykologi Juho Toivola sekä Rastor-instituutin liiketoimintajohtaja Katri Kanerva keskustelevat webinaarissa työelämän monimuotoisuudesta, joustavuudesta ja innovaation voimasta.

Mitä ennakkoluulottomuus tarkoittaa yksilöille ja tiimeille? Millainen on ennakkoluuloton organisaatio ja miten se hyödyttää koko yhteiskuntaa? Juho ja Katri keskustelevat ennakkoluulottomuudesta työyhteisön voimavarana – miten sitä rakennetaan, mitä arvoa siitä on ja miten sitä ylläpidetään. Webinaarissa kuulet työelämän trendeistä HR-työssä:

  • Monimuotoisuus – yksilöiden erilaisuus organisaation rikkautena
  • Erilainen ajattelu – joustavuus mahdollistaa luovuuden kukoistuksen
  • Työn tekemisen tavat – erilaiset työnteon mallit
toivola-kanerva-600x300px.jpg

Rekrytointikouluttaja ja organisaatiopsykologi Juho Toivola autaa suomalaisia työnantajia rekrytoimaan fiksummin ja tehokkaammin. Hänet tunnetaan työelämän rohkeana uudistajana, ennakkoluulottomana ajattelijana ja viihdyttävänä keskustelijana.

Liiketoimintajohtaja Katri Kanerva vastaa Rastor-instituutissa yksilöasiakkaille ja yrityksille suunnatuista osaamisen kehittämisen palveluista. Katri syttyy erityisesti modernille johtamiselle ja esihenkilötyölle. Hänen työpäivänsä suola on keskustelut erilaisten ihmisten kanssa – ajatusten pöllyttäminen iskee työpäivään sopivasti kipinää ja estää ajattelun museoitumista.

Lataa webinaaritallenne