Haluatko pysyä aallonharjalla tekoälyn ja visuaalisen viestinnän viimeisimmissä suuntauksissa? Oletko kiinnostunut ymmärtämään, miten uusimmat AI-työkalut voivat muuttaa tapaasi kommunikoida visuaalisesti? Jos vastasit kyllä, tämä webinaari on juuri sinua varten!

Webinaarissa käymme kansainvälisesti palkitun tekoälykuvittajan, Antti Karppisen johdolla läpi tekoälypohjaisten työkalujen viimeisimmät innovaatiot ja kehitykset. Vertailemme eri visuaalisia työkaluja, kuten Midjourney, StableDiffusion, Firefly ja DALL-E. Tarkastelemme niiden vahvuuksia ja heikkouksia sekä sitä, mihin käyttötarkoituksiin ne soveltuvat parhaiten. Pysy ajan hermolla – ilmoittaudu mukaan!

Antti-Karppinen-tekoaly5.jpg
Antti Karppisen tekoälyn avustuksella luoma kuva

Webinaarin sisältö:

  • Kuulet uusimmat tekoälytyökalujen innovaatiot ja kehitykset.
  • Opit vertailemaan ja valitsemaan oikeat työkalut omiin tarpeisiisi.
  • Saat näkemyksen siitä, miksi vuosi 2024 on erityisen merkittävä tekoälyn ja videon kannalta.
  • Tutustut tekoälyn ja videon uusiin työkaluihin ja mahdollisuuksiin.
  • Saat kattavan käsityksen siitä, miten AI voi tehostaa ja rikastuttaa visuaalista viestintääsi.
  • Pysyt ajan tasalla alan viimeisimmistä trendeistä ja mahdollisuuksista.

Tämä webinaari on suunnattu kaikille visuaalisen viestinnän ja tekoälyn ystäville – oli kyseessä sitten markkinointi, sisällöntuotanto, suunnittelu tai pelkkä teknologinen uteliaisuus. Ei väliä, oletko alalla jo ammattilainen tai vasta aloittelija – täältä löytyy arvokasta tietoa kaikille.

Webinaari on maksuton.

Lataa webinaaritallenne

 

Asiantuntijana Antti Karppinen, Digital ArtistAntti_Karppinen-300x400.jpg

Antti Karppinen on kansainvälisesti palkittu Digital Artist. Hän on hyödyntänyt tekoälyä kuvatuotannoissaan jo noin kahden vuoden ajan ja tehnyt siinä läpimurron. Monipuolisen taustan media-alalla omaava Antti on kahdesti voittanut Photographic World Cupin kultamitalin kuvituskuva-sarjassa sekä lukuisia muita arvostettuja kilpailuja.

Antti on inspiroiva kouluttaja ja epävirallisesti Suomen paras tekoälykuvittaja, jonka visuaalisen alan tuntemus ja intohimo välittyvät jokaisesta esityksestä.

Antti-Karppinen-tekoaly6.jpg
Antti Karppisen tekoälyn avustuksella luoma kuva