Etäkoulutus

Adobe Firefly – kuvankäsittelyä tekoälyllä

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 1 kk

Tule mukaan Adobe Firefly -kurssille ja aloita matkasi kohti uudenlaista digitaalista osaamista. Kun luovuuden rajat ylittyvät, alkaa todellinen taiteen luominen. Kouluttaja Antti Karppiselta saat avaimet tekoälyn hyödyntämiseen kuvatuotannossa ja tekstien visualisoinnissa Fireflyn avulla. KOULUTUKSEN ALKAMISAIKA VARMISTUU MYÖHEMMIN.

Hinta €
390 + alv 24%

Adobe Firefly on työkalu digitaalisen suunnittelun edelläkävijöille

Koulutus on yhdistelmä tekoälyä ja luovuutta, ja se soveltuu erinomaisesti graafisen suunnittelun taitojen kehittämiseen. Verkkokurssi avaa ovet visuaalisen ilmaisun uusiin ulottuvuuksiin ja nostaa suunnittelutaitosi seuraavalle tasolle.  

Koulutus on räätälöity graafisille suunnittelijoille, sisällöntuottajille, taiteilijoille ja kaikille tekoälyn avulla luomisesta kiinnostuneille. Voit olla jo harjaantunut kuvankäsittelijä tai vasta sellaiseksi aikova – Antti käy läpi kaikki tärkeimmät Adoben tekoälyominaisuudet, jotta saat varmasti ohjelmistosta kaiken irti. 

Huomaathan, että osallistuaksesi koulutukseen sinulla tulee olla oma Adobe Creative Cloud -lisenssi. Lisenssi ei kuulu koulutuksen hintaan.  

Kurssilla käytettävät Creative Cloud-ohjelmistot ovat Adobe Firefly, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ja Adobe Express, ja näiden ohjelmistojen perusteiden hallinta on tarpeen jo ennakkoon.    
 

Laajuus
Koulutus kestää 1 kk. Siihen sisältyy 1 etäkoulutuspäivä (klo 9–11.30) sekä ennakkotehtävä ja soveltava harjoitustehtävä.