Etäkoulutus

Älykäs tiedolla johtaminen

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 3 kk

Tiedolla johtaminen vie organisaatiosi kilpailukyvyn uudelle tasolle! Älykäs tiedolla johtaminen -kurssilla opit jalostamaan tietoa arvokkaaksi kilpailueduksi. Kysy oikeita kysymyksiä, hyödynnä dataa päätöksenteossa ja rakenna organisaatiokulttuuri, joka arvostaa tietoa.

Alkaa


Hinta €
2 450 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Tiedolla johtaminen johtaa parempiin päätöksiin

Perustatko päätöksesi tietoon ja dataan vai mutuun ja tunteeseen? Älykäs tiedolla johtaminen -kurssin jälkeen jalostat saatavilla olevan tiedon ymmärrykseksi, jota voidaan hyödyntää osana liiketoimintaa ja päätöksentekoa. 

Koulutuksessa pureudut organisaatiosi tiedolla johtamisen nykytilaan, jonka pohjalta rakennat itsellesi tiedolla johtamisen suunnitelman asiantuntijan avustuksella. Koulutuksen jälkeen käytössäsi on juuri omaan organisaatioosi sopiva malli, jossa tietoa kerätään, analysoidaan ja hyödynnetään liiketoiminnan kehittämisessä. Osaat kysyä oikeat, liiketoiminnan kannalta kriittiset kysymykset, joita voidaan ratkoa monipuolisesti tietoa hyödyntäen.

Tiedolla johtamisen koulutus sopii erilaisissa johtamis-, asiantuntija- ja kehitystehtävissä työskenteleville.


Tiedolla johtaminen – koulutuksen hyödyt:

  • Tehokkaampi päätöksenteko: Opit perustamaan päätöksesi tietoon ja dataan, teet parempia ja perustellumpia päätöksiä ja varmistat näin organisaation menestyksen ja kilpailukyvyn.
  • Liiketoiminnan kehittäminen: Opit tunnistamaan ja hyödyntämään organisaatiosi arvokasta tietoa, löytämään uusia mahdollisuuksia ja parantamaan toiminnan tehokkuutta.
  • Tiedonhallinnan parantaminen: Saat käytännön työkaluja ja menetelmiä tiedonhallintaan. Niiden avulla voit kerätä, analysoida ja jakaa tietoa organisaatiossasi. Tämä tehostaa tiedonkulua, edistää yhteistyötä ja parantaa organisaation suorituskykyä.
  • Organisaatiokulttuurin kehittäminen: Koulutus auttaa sinua luomaan organisaatiokulttuurin, joka arvostaa tietoa ja tiedolla johtamista. Tämä luo pohjan tiedon jakamiselle, oppimiselle ja jatkuvan parantamisen kulttuurin kehittämiselle.
  • Asiantuntijuus: Koulutus tarjoaa sinulle laajaa tietämystä ja ymmärrystä tiedolla johtamisen käytänteistä, menetelmistä ja trendeistä. Vahvistat asiantuntijuuttasi ja avaat ovet uusiin uramahdollisuuksiin.
Laajuus
Koulutus kestää 3 kk. Siihen sisältyy 1 koko päivän ja 2 puolen päivän etäkoulutuspäivää, 1 verkkokurssi sekä itsenäistä verkko-opiskelua 5–6 h viikossa.
Koulutuspäivät
15.8.2024, 22.8.2024, 29.8.2024