Johdatko tiedolla vai mutulla?

Webinaari 18.11.2020 

Tänä päivänä lähes kaikkien organisaatioiden arvonluonti on tietoperustaista, ja yhä useamman organisaation liiketoimintamalli on täysin aineeton. Jotta arvokkaat tietoresurssit saataisiin valjastettua organisaation erilaisiin arvoa tuottaviin prosesseihin, ne on ensin hahmotettava, tunnistettava ja käsitteellistettävä. Tietojohtaminen ja tiedolla johtaminen keskittyvät erilaisiin arvokkaisiin tietoresursseihin ja niiden hyödyntämiseen.

Arvokasta tietoa löytyy tyypillisesti ihmisistä ja tietojärjestelmistä, ja älykäs tiedolla johtava organisaatio osaa yhdistellä ja hyödyntää erilaisia arvokkaita tietoja omassa toiminnassaan. Siihen tarvitaan erilaisia johtamiskäytänteitä ja -prosesseja. Tietotyöntekijöiden ja tietointensiivisten organisaatioiden johtaminen vaatii uudentyyppistä näkökulmaa ja ymmärrystä. Millaista? Tule webinaariin ottamaan asiasta selvää!

Webinaarin sisältö

  • Tiedolla johtamisen merkitys yksilölle, organisaatioille ja yhteiskunnalle
  • Teknologia- ja ihmiskeskeinen tiedolla johtaminen – kumpaakin tarvitaan menestyksen luomiseksi
  • Käytännön kehittäminen ja case-tarinat – esimerkkejä lähestymistavoista, jotka ovat siivittäneet organisaatioita onnistumisiin

Webinaarin asiantuntijana toimii Henri Hussinki (KTT), liiketoiminta-analytiikan apulaisprofessori, LUT-kauppakorkeakoulu. Webinaari on maksuton.

Lataa webinaaritallenne