Etäkoulutus

Brändin johtaminen

Monimuoto etänä
Koulutuksen kesto 1,5 kk

Tuottaako brändi lisäarvoa asiakkaallesi? Näkyykö brändin arvo myös viivan alla, euroina? Kurssin aikana laadit konkreettisen suunnitelman organisaatiosi brändin kehittämiseksi. Koulutus alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen koulutuspäivää.

Alkaa


Hinta €
1 100 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutuksessa perehdyt asiakkaalle arvon tuottamisen saloihin ja hahmotat asiakaslupauksen lunastamisen rajapinnat. Ymmärrät johdonmukaisen ja erottuvan kommunikaation merkityksen, tunnistat myös sisäisen brändiviestinnän tarpeen. Löydät erilaisia lähestymistapoja brändin mitattavan arvon kehittämiseksi. Saat koulutuksesta työkalut, joilla systemaattisesti  johdat ja kehität brändiä liiketoiminnan työkaluna. 

Koulutus soveltuu markkinoinnin, myynnin ja viestinnän asiantuntijoille ja esimiehille sekä näihin tehtäviin siirtyville. Sinulla on perustiedot brändistä ja haluat syventää osaamistasi brändien rakentamisesta ja kehittämäisestä sekä brändien merkityksestä liiketoiminnalle.

Koulutuksessa kehität oman työnantajayrityksesi brändiä henkilökohtaisen palautteen avustamana. Kristallisoit yrityksen brändin arvon asiakkaan näkökulmasta ja teet suunnitelman brändin hyödyn tulouttamiseksi liiketoimintaan. Lisäksi pohdit, miten brändi konkretisoituu arjen tekemiseen koko organisaatiossasi. 

Brändin johtamista voit opiskella laajemmin myös tutkintokoulutuksessa:
Brändin ja markkinoinnin kehittäminen – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto