Etäkoulutus

Brändin ja markkinoinnin kehittäminen – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Ent. Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto
Etäopiskelu

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12–18 kk

Haluatko kehittää markkinointia ja edistää yrityksesi näkyvyyttä? Nyt on aika laittaa kerralla yrityksesi markkinointiasiat kuntoon. Saat käyttöösi huippuluokan työkalut, joiden avulla rakennat pitkäjänteisesti menestyksellistä markkinointiviestintää.

Alkaa


Hinta €
1 160

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Pätevöidy markkinointiviestinnän ammattilaisena!

Koulutuksen avulla rakennat brändistäsi asiakkaita puhuttelevan, ja opit johtamaan ja suunnittelemaan markkinointiviestintää liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Saat käyttöösi työkaluja, joilla pystyt toteuttamaan suunnitelmallista markkinointiviestinnän ja brändin johtamista. Lisääntyvä asiakasymmärrys ja johdonmukainen tavoiteasetanta edistävät samalla organisaatiosi liiketoimintaa. 

Ammatillisessa tutkinnossa työssä oppimisella on suuri rooli. Kehität oman organisaatiosi markkinointiviestintää ja brändiä jo koulutuksen aikana, sillä harjoitukset liittyvät suoraan omaan työhösi. Valinnaiset kurssit mahdollistavat opintojen painottumisen esimerkiksi brändin johtamiseen, markkinointiviestinnän kehittämiseen tai projektin systemaattiseen toteuttamiseen.

Tutkinto sopii kokeneille markkinointiviestinnän asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville. Vaativasta markkinointikoulutuksesta kiinnostuneille suosittelemme myös Markkinoinnin johtamisen tutkintoa, MJD.

Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on 12–18 kk. Siihen sisältyy enintään 10 etäkoulutuspäivää sekä itsenäistä verkko-opiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.
Koulutuspäivät
Yksilöllisen opiskelusuunnitelman mukaan. Starttipäivä 12.9.2024.