Etäkoulutus

Brändin ja markkinoinnin kehittäminen – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Ent. Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto
Monimuoto etänä

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12–18 kk

Johdatko tai suunnitteletko markkinointiviestintää? Haluatko kehittää brändiä ja edistää sen näkyvyyttä? Markkinoinnin ja brändin kehittämiseen painottuva tutkinto on tehokas koulutus sinulle, joka työskentelet markkinoinnin asiantuntija- tai johtotehtävissä.

Alkaa


Hinta €
1 160

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Pätevöidy markkinointiviestinnän ammattilaisena!

Koulutuksen avulla rakennat brändistäsi asiakkaita puhuttelevan, ja opit johtamaan ja suunnittelemaan markkinointiviestintää liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Saat käyttöösi työkaluja, joilla pystyt toteuttamaan suunnitelmallista markkinointiviestinnän ja brändin johtamista. Lisääntyvä asiakasymmärrys ja johdonmukainen tavoiteasetanta edistävät samalla organisaatiosi liiketoimintaa. 

Ammatillisessa tutkinnossa työssä oppimisella on suuri rooli. Kehität oman organisaatiosi markkinointiviestintää ja brändiä jo koulutuksen aikana, sillä harjoitukset liittyvät suoraan omaan työhösi. Valinnaiset kurssit mahdollistavat opintojen painottumisen esimerkiksi brändin johtamiseen, markkinointiviestinnän kehittämiseen tai projektin systemaattiseen toteuttamiseen.

Tutkinto sopii kokeneille markkinointiviestinnän asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville. Vaativasta markkinointikoulutuksesta kiinnostuneille suosittelemme myös Markkinoinnin johtamisen tutkintoa, MJD.