Markkinoinnin johtamisen tutkinto MJD, Espoo

Arvostettu Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD valmentaa sinut vaativiin markkinoinnin tehtäviin. Tarkastelet markkinointia laajemmasta perspektiivistä ja perehdyt vaikuttamisen keinoihin johtamisen välineinä. Voit valita tutkintoosi yksilöllisesti niitä kursseja, jotka vastaavat toimenkuvaasi, omia tavoitteitasi sekä työnantajasi tarpeita.

Markkinoinnin johtaminen strategialähtöisesti

Markkinoinnin johtamisen koulutuksessa syvennät liiketoimintaosaamistasi, kehität vuorovaikutustaitojasi sekä vahvistat markkinointiosaamistasi valitsemillasi alueilla. Johdat markkinointia esimerkilläsi ja toimit asiakkaan äänenä. Tarvittaessa markkinoit markkinointia kasvun veturina organisaatiosi sisällä.

Tämä tutkinto on sinua varten, jos toimit markkinoinnin, viestinnän tai myynnin vaativissa tehtävissä tai olet siirtymässä niihin.

Koulutuksen avulla osaat luoda itsenäisesti liiketoiminnan tavoitteista johdetun markkinointistrategian. Suunnittelet ja implementoit jo koulutuksen aikana kehityshankkeen oman organisaatiosi markkinoinnin kehittämiseksi. Tuot samalla uutta näkemystä oman organisaatiosi markkinoinnin ja muiden toimintojen yhteistyöhön.

Saat todistuksen vaativan markkinoinnin valmennusohjelman suorittamisesta ja voit käyttää MJD-nimikettä. MJD-tutkinto on markkinoinnin alalla tunnettu ja arvostettu koulutus, josta on valmistunut jo 1500 markkinoinnin ammattilaista. 

Kysy lisätietoja
Mervi Karvo tarjoomapäällikkö 0400 878 099 mervi.karvo@rastorinst.fi
Laajuus
Koulutus kestää 9–14 kk riippuen aloitusajankohdasta ja yksilöllisestä opiskelusuunnitelmasta. Tutkintoon sisältyy koulutuspäiviä ja ohjattua etäopiskelua. Laajuus on 30–32 op.

Tutkinto koostuu orientoivista verkko-opinnoista, neljästä kiinteästä ja neljästä valinnaisesta kurssista. Voit suorittaa kurssit joustavasti haluamassasi järjestyksessä ja jaksottaa opiskelun itsellesi sopiviin vaiheisiin. 

Katso tästä alustava KURSSIAIKATAULU ja ota yhteyttä – suunnitellaan sinulle parhaiten sopiva opintokokonaisuus!

Orientoiva verkko-opiskelujakso  

Aloitat opintosi itsenäisesti suoritettavilla verkko-opinnoilla, joiden avulla perehdyt MJD-tutkinnon sisältöön omassa tahdissasi. Teet myös ennakkotehtäviä, jotka valmistavat sinua opintojesi aloittamiseen. Tehtävien avulla varmistat, että saat opinnoistasi parhaan mahdollisen hyödyn sekä oman osaamisesi kehittämiseen että opintojen hyödyntämiseen omassa työssäsi.  

Kiinteät kurssit (4)

 • Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä  
  Saat valmiudet toimia johtoryhmässä menestyksellisesti – olitpa sitten johtoryhmän jäsen, osa laajennettua johtoryhmää tai vierailet johtoryhmässä toimintosi edustajana. Koulutuksessa kirkastat näkemyksesi johtoryhmän roolista ja harjoittelet oman toimintasi kehittämistä ihan käytännössä. 
   
 • Insight markkinoinnissa
  Insight - mitä se on, miksi sillä on merkitystä sekä miten kerrytät sitä? Tähän kaikkeen saat vastauksia koulutuksessa. Lisäksi saat käyttöösi työvälineitä sekä sparrausta ja kokemusta niiden käytössä, jotta pystyt hyödyntämään oppimaasi omassa työssäsi. 
   
 • Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi
  Opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehityskohteesi viestijänä ja hankit varmuutta sekä käytännön taitoja työelämän vaihteleviin vuorovaikutustilanteisiin. Laita itsesi likoon koulutuspäivien harjoituksissa, ja kasvat varmemmaksi arjen kohtaamisissa! 
   
 • Johda ja vaikuta
  Kurssin aikana tehdään Tunnistettava muutos -työ, joka on tutkinnon lopputyö vapaavalintaisesta aiheesta. Se voi olla esim. hanke, toimenpide, projekti, tehtävä – aihe, jonka koet mielekkääksi ja innostavaksi. Lisäksi opit jakson koulutuspäivien aikana ymmärtämään omia vaikuttamisen keinojasi saamasi palautteen perusteella. Saat varmuutta omaan johtamiseesi – johdat sitten ihmisiä tai projekteja.

Valinnaiset kurssit (valitse 4)

 • Asiakaslähtöinen markkinointiviestintä – teoriasta käytäntöön
  Puhuttelevatko markkinointiviestinnän sisältösi asiakkaita? Näkyvätkö toimenpiteiden tulokset viivan alla, euroina? Tule päivittämään sisältömarkkinoinnin työkalupakkisi. Tuotat sisältöjä, joilla on lisäarvoa asiakkaallesi – ja jotka tuottavat tulosta myös organisaatiollesi.
   
 • Brändin johtaminen
  Miten rakentaa houkutteleva ja tuottava brändi? Miten valjastaa brändi liiketoiminnan työkaluksi? Kurssilla teet konkreettisen suunnitelman organisaatiosi brändin kehittämiseksi.
   
 • Ihmisten ja kulttuurin johtaminen
  Henkilöstöjohtaminen, ihmiset ja organisaatiokulttuuri ovat strategisia menestystekijöitä. Ihmisten ja kulttuurien johtaminen -kurssilla tehdään näkyväksi ihmisten johtamisen ja organisaatiokulttuurin rakentumista sekä niiden vaikutusta liiketoimintaan.
   
 • Johtamisjärjestelmä
  Opi analysoimaan oman organisaatiosi johtamisen nykytila ja poimimaan sieltä kriittisimmät muutoskohteet. Kurssilla rakennat suunnitelman johtamisjärjestelmän kehittämiseksi ja tarkastelet johtoryhmän työn toimivuutta.
   
 • Liiketalouden tunnusluvut markkinoinnille
  Onnistunut markkinointi kehittää organisaation liiketoimintaa. Koulutuksessa tutustut keskeisiin talouden tunnuslukuihin ja raportointiin. Opit perustelemaan markkinoinnin tekemisiä johdon kielellä, numeroilla. 
   
 • Markkinoinnin tavoitteet ja mittarit
  Liiketoimintalähtöisen markkinointiviestinnän kulmakiviä ovat selkeät tavoitteet, niitä toteuttavat toimenpiteet sekä toimintaa ohjaavat mittarit. Saat käyttöösi konkreettisen työkalun, jonka avulla hyödynnät koulutuksen opit omassa työssäsi. 
   
 • Markkinoinnin ja viestinnän juridiikka 
  Pohditko tekijänoikeuksiin, markkinointilakiin tai sähköisen markkinoinnin säädöksiin liittyviä kysymyksiä? Tämä koulutus varmistaa, että osaat työssäsi huolehtia markkinoinnin ja viestinnän lainmukaisuudesta. 
   
 • Sosiaalinen media markkinoinnissa
  Opit ja innostut hyödyntämään sosiaalista mediaa oman organisaatiosi näkyvyyden kasvattamiseksi. Opit toimimaan sosiaalisessa mediassa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti ja saat buustia omaan some-tekemiseesi. 

 

 

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?