Etäkoulutus

Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä

Monimuoto
Koulutuksen kesto 1 kk

​Haluatko menestyä johtoryhmätyöskentelyssä ja vaikuttaa johtoryhmän päätöksiin? Kurssilla vahvistat valmiuksiasi ja saat kokemuksen johtoryhmätyöskentelystä ja yhteisen tavoitteen edistämisestä. Kurssi alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen ensimmäistä koulutuspäivää.

Alkaa


Hinta €
1 320 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Millaisia taitoja johtoryhmätyöskentely vaatii? Miten vakuutat johtoryhmän jäsenet omalla asiallasi? Koulutuksessa pääset hiomaan omia johtoryhmätaitojasi turvallisessa ympäristössä, koulutuspäivän ”elävässä laboratoriossa”. Siinä treenaat ja testaat argumentointitaitojasi muita toimintoja, toimialoja ja organisaatioita edustaviin osallistujiin, jotka ovat vastaavasti etenemässä omalla johtoryhmäpolullaan.

Koulutus on tarkoitettu eri ammattialojen päälliköille tai johtajille, jotka oman toimintonsa edustajina vierailevat tai toimivat johtoryhmässä. Koulutus soveltuu myös henkilöille, jotka pyrkivät tulevaisuudessa johtajan rooliin tai ovat uusia johtoryhmän jäseniä.

Koulutuksessa opit laajentamaan ajatteluasi ja rakentamaan itsellesi osaavan johtoryhmän jäsenen taitoja. Saat siihen vahvaa ja kannustavaa asiantuntijatukea sekä vertaistukea muilta osallistujilta. 

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoaMarkkinoinnin johtamisen tutkintoa, MJD ja Talouden johtamisen tutkintoa.