Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä, Espoo

​Haluatko menestyä johtoryhmätyöskentelyssä ja vaikuttaa johtoryhmän päätöksiin? Kurssilla vahvistat valmiuksiasi ja saat kokemuksen johtoryhmätyöskentelystä ja yhteisen tavoitteen edistämisestä. Kurssi alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen ensimmäistä koulutuspäivää.

Lisätietoa koulutuksesta

Millaisia taitoja johtoryhmätyöskentely vaatii? Miten vakuutat johtoryhmän jäsenet omalla asiallasi? Koulutuksessa pääset hiomaan omia johtoryhmätaitojasi turvallisessa ympäristössä, koulutuspäivän ”elävässä laboratoriossa”. Siinä treenaat ja testaat argumentointitaitojasi muita toimintoja, toimialoja ja organisaatioita edustaviin osallistujiin, jotka ovat vastaavasti etenemässä omalla johtoryhmäpolullaan.

Koulutus on tarkoitettu eri ammattialojen päälliköille tai johtajille, jotka oman toimintonsa edustajina vierailevat tai toimivat johtoryhmässä. Koulutus soveltuu myös henkilöille, jotka pyrkivät tulevaisuudessa johtajan rooliin tai ovat uusia johtoryhmän jäseniä.

Koulutuksessa opit laajentamaan ajatteluasi ja rakentamaan itsellesi osaavan johtoryhmän jäsenen taitoja. Saat siihen vahvaa ja kannustavaa asiantuntijatukea sekä vertaistukea muilta osallistujilta. 

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoaMarkkinoinnin johtamisen tutkintoa, MJD ja Talouden johtamisen tutkintoa.

Kysy lisätietoja
Mervi Karvo tarjoomapäällikkö 0400 878 099 mervi.karvo@rastorinst.fi
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
Tarjous 12.6. asti 1122 € 1320 €
(+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 1 kk
Koulutuspäivät 1 (hybridi)

Espoo
22.9.2022