Etäkoulutus

Talouden johtamisen tutkinto™

Etäopiskelu

Rastor-instituutin tutkinto.
Ei Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto.

Koulutuksen kesto 8–12 kk (6–11 pv + itseopiskelua)

Talouden johtamisen tutkinto avaa ovet strategiseen kumppanuuteen organisaatiossasi. Opit laajan talousosaamisen ja vahvan strategisen näkemyksen avulla luomaan arvoa, vahvistamaan liiketoimintaa ja johtamaan taloushallintoa kohti tavoitteita.

Alkaa


Hinta €
5 700 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Talousjohtamisen koulutuksella kasvat strategiseksi kumppaniksi organisaatiossa

Vastuullisella talousjohtajalla on keskeinen rooli organisaation menestyksessä. Tämä tutkinto antaa sinulle 360-näkymän ja tarvittavan osaamisen tulokselliseen talousjohtamiseen. Ymmärrät organisaatiosi strategian syvällisemmin ja hallitset työkalut, joilla johdat taloushallintoa strategisten tavoitteiden mukaisesti.
 
Asiakasarvon tuottaminen, vastuullisuus ja ennakointitaito erottavat parhaat yritykset tiukassa kilpailutilanteessa. Tässä koulutuksessa strateginen osaamisesi vahvistuu, ja opit analysoimaan talousinformaatiota ja viestimään siitä vaikuttavasti eri sidosryhmille. Näin varmistat, että organisaatiosi taloushallinto tukee liiketoimintaa ja luo kilpailuetua.
 
Koulutuksen kurssivalinnoissa on joustavuutta, jotta voit rakentaa koulutuskokonaisuuden, joka parhaiten vastaa sinun ja työnantajasi tarpeita. Verkostoituminen muiden taloushallinnon ammattilaisten kanssa vahvistaa ammatillista kehittymistäsi. Talouden johtamisen tutkinto sopii sinulle, joka vastaat organisaatiosi taloudesta tai haluat siirtyä vaativampiin talousjohtamisen tehtäviin.

Laajuus
Koulutus kestää n. 8 kk. Siihen sisältyy 6–11 etäkoulutuspäivää sekä omaan työhön sovellettavia oppimistehtäviä ja itsenäistä verkko-opiskelua 4–7 h viikossa.