Etäkoulutus

Talouden johtamisen tutkinto™

Monimuoto etänä

Rastor-instituutin tutkinto.
Ei Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto.

Koulutuksen kesto 8–12 kk

Menestyksekkään talousjohtamisen taustalla on laaja talousosaaminen sekä vahva strateginen näkemys. Työelämälähtöisen Talouden johtamisen tutkinnon oivalluksilla ja työkaluilla luot organisaatiollesi arvoa vahvistamalla liiketoimintaa ja johtamalla taloushallintoa kohti tavoitteita.

Alkaa


Hinta €
5 700 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Talousjohtamisen koulutuksella kasvat strategiseksi kumppaniksi organisaatiossa

Vastuullinen talouden johtaja ymmärtää organisaation strategisen kokonaiskuvan ja hallitsee työkalut, joilla taloushallintoa johdetaan tavoitteiden suuntaan. Talouden johtamisen tutkinto tuo sinulle paitsi 360-näkymän talousjohtamiseen myös osaamisen, jota tuloksellinen talousjohtaminen edellyttää. 

Asiakasarvon tuottaminen, vastuullisuus ja ennakointitaito erottavat parhaat yritykset tiukassa kilpailutilanteessa. Tämän käytännönläheisen talousjohtamisen koulutuksen avulla strateginen osaamisesi vahvistuu ja opit analysoimaan talousinformaatiota ja viestimään siitä vakuuttavasti eri sidosryhmille. Varmistat, että organisaatiosi taloushallinnon toiminta tukee liiketoimintaa ja luo kilpailuetua.

Kiinteiden kurssien lisäksi koostat tutkinnon sisällön niistä kursseista, jotka ovat olennaisia oman osaamisesi ja työsi kannalta. Koulutukseen sisältyy kaksi henkilökohtaista coachauskertaa, jossa saat tukea ammatilliseen kehittymiseen. Kursseilla verkostoidut ja pääset jakamaan kokemuksiasi muiden vaativissa taloushallinnon tehtävissä toimivien kanssa. 

Talouden johtamisen tutkinto sopii sinulle, joka vastaat organisaation taloudesta ja hallinnosta tai olet siirtymässä vastuullisempiin talousjohtamisen tehtäviin.