Kannattavuuslaskenta ja budjetointi, Espoo

Luotettavilla taloushallinnon laskelmilla kannattavuus kuntoon! Tällä kurssilla perehdyt käytännön operatiiviseen laskentaan. Kannattavuuslaskennan hallitseminen on perusta yrityksen talouden ymmärtämiseen.

Lisätietoa koulutuksesta

Opit hallitsemaan kannattavuuslaskennan eli kustannus- ja hinnoittelulaskelmien perusteet. Opit myös ymmärtämään budjetoinnin ja raportoinnin merkityksen yrityksen johtamiselle. Laskemalla itse opit ymmärtämän erilaisia laskelmia ja raportteja ja osaat hyödyntää niitä työssä päätöksenteon tukena.

Koulutus on erinomainen lisä- ja täydennyskoulutus kaikille taloushallinnossa toimiville, joiden tarvitsee työssään ymmärtää budjetointia, kannattavuutta, kustannusrakenteita sekä kustannusten jakoperusteita. Koulutus sopii myös yrittäjille ja tulosvastuullisille esimiehille, joita budjetointi ja kannattavuuslaskenta hyödyttävät työssään.

Saat varmuutta monipuolisten laskemien laatimiseen ja analysoimiseen ja voit tukea tehokkaasti yrityksen kustannustietoisuutta ja tuottavuuden kehittämistä.

Kurssi on osa Talouspäällikön tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin täydentää osaamistasi tutkinnon muilla kursseilla tai opiskella talouspäälliköksi asti.

Kysy lisätietoja
Jaana Kamppila osaamispäällikkö 050 401 4492 jaana.kamppila@rastorinst.fi
1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 3 kk
Koulutuspäivät 3

Espoo
6.9.2021


Koulutuspäivät olivat täyttä asiaa. Erinomainen asiasisältö.

Sain varmuutta työskentelyyn kustannuslaskentaa vaativissa tehtävissä.

Osaan tulkita tuloslaskelmaa ja tasetta ja budjetoida. Sain paperin, että osaan tehdä nämä asiat, joita olen tehnyt jo vuosikymmenet.